In navolging op het verlengen van het contract met Hein van Heek zijn wij verheugd te kunnen melden dat met de complete trainersstaf van de heren selectie overeenstemming is bereikt om hun contracten te verlengen met 1 jaar tot en met het seizoen 2021-2022. Ondanks dat er dit seizoen weinig wedstrijden zijn gespeeld zijn wij zeer tevreden over de complete trainersstaf. “ We hebben een relatief jonge selectie die in ontwikkeling is. Onze trainers passen daar goed bij. Het Covid-19 virus zorgt voor de benodigde beperkingen maar door de creativiteit van de trainers worden er nog genoeg uitdagende trainingen gegeven”

Het bestuur is erg blij met deze invulling en continuïteit van de trainersstaf voor volgend seizoen. Wij wensen Serge den Os, Nick Poot, Rob van der Cingel en Rene van Giezen alvast heel veel succes en kijken uit naar een prettige samenwerking.

Yvette Buis, die de verzorging en de begeleiding van geblesseerde spelers verzorgd heeft aangegeven om volgend seizoen te gaan stoppen bij RCL. Dat vinden wij uiteraard erg jammer maar respecteren haar beslissing. Ondanks dat het seizoen nog niet ten einde is bedanken wij alvast Yvette voor de zeer plezierige samenwerking.

Bron: website RCL