Op donderdagavond 22 april heeft Voetbalvereniging RCL de sponsorovereenkomst met Sport 2000 en hummel verlengd. In de persoon van Paul Catsburg heeft RCL al sinds 2008 een uiterst loyale sponsor in Sport 2000. Deze prachtige sportzaak levert exclusief voor de voltallige club de voetbaloutfits van het merk hummel. Paul Catsburg: ,,RCL is een grote en actieve club en een belangrijke speler in het Leiderdorpse sportaanbod. Onze samenwerking duurt al heel lang en nog steeds naar tevredenheid van beide partijen. Zowel de sportclubs als de middenstand zijn zwaar getroffen door de coronacrisis en ik hoop van ganser harte dat alles snel weer normaliseert.”

Ook Marc de Sitter (Bestuurslid Commerciële Zaken RCL) toont zich uiterst tevreden met de nieuwe sponsorovereenkomst: ,,Wij zijn heel blij dat we een nieuw contract kunnen afsluiten met Sport 2000, ondanks de moeilijke omstandigheden. Wij zien onze samenwerking echt als een partnership en hopen elkaar in de komende jaren te versterken. Je moet er voor elkaar zijn in goede en in slechte tijden. Ook RCL snakt naar een snelle hervatting van datgene waar de club voor staat: lekker samen voetballen zonder beperkingen!”

Foto’s: J.P. Kranenburg

Boven: Van links naar rechts: Dick van der Bijl (Voorzitter RCL), Paul Catsburg (Sport 2000), Marc de Sitter (Bestuurslid Commerciële Zaken) en Arnold Staal (Penningmeester RCL)

Onder: Links Paul Catsburg (Sport 2000) en rechts Marc de Sitter (Bestuurslid Commerciële Zaken RCL)

Bron: website RCL