donderdag, februari 29, 2024
HomeDerde klasseDoCoSHemd van het Lijf met Sven Ravensbergen van DoCoS

Hemd van het Lijf met Sven Ravensbergen van DoCoS

-

Op het verzoek van velen weer terug: Hemd van het Lijf. In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer, bestuurder of andere betrokkene vanuit de club. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is Sven Ravensbergen van DoCoS aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Wie weet worden de schijnwerpers dan binnenkort op jou gericht.

VraagAntwoord
Stel je even kort voorIk ben Sven Ravensbergen, 27 jaar en voetbal sinds mijn vijfde bij DoCoS. Ik kom uit een echt voetbalgezin. Mijn broertje Dave speelt ook bij de DoCoS selectie en Jaimy (zusje) speelt bij de ADO vrouwen in de Eredivisie.
Rob (vader) heeft ons altijd training gegeven en moeder staat ons altijd fanatiek te supporten! Het is met de paplepel ingegoten!
Beroep/StudieIk ben leraar wiskunde op het Leonardo college (middelbare school). In september ga ik starten met mijn master wiskunde
RelatieIk heb nu bijna 3 jaar een relatie met Ginny, speelt ook bij DoCoS
Hobby'sVoetbal, fitness, gamen en shoppen
Ik ben bang voorBlessures. Dit komt door mijn eigen blessure (meniscus) en die van Dave/Jaimy (kruisband). Ik ben blij als ik na de wedstrijd weer ongeschonden een biertje kan drinken
Grootste ergernisEigenwijze mensen (omdat ik dit zelf namelijk ook ben 🙂 )
FilmtipJoker
Daar heb ik dus echt een hekel aanSpruitjes
VaccinerenJa doen! Ik mis de vrijheid en die voetbalzaterdagen.... Snel terug naar het normaal!
Daarvoor mogen ze me wakker makenUhmm... eigenlijk blijf ik liever doorslapen
Mijn weekend de laatste maandenSaai, er was niet veel te doen. Ik heb af en toe gewandeld, maar niets evenaart een voetbalzaterdag!
Verschrikkelijk lekkerPizza en vooral in Italie zelf! Ik kom dan ook meestal met een paar kilootjes extra terug van vakantie.
Grootste wensDat mijn familie en ik gezond blijven en lekker kunnen genieten van het leven. Verder hoop ik dat Jaimy een mooie loopbaan tegemoet gaat, maar dat gaat zeker lukken!
Vakantielanden en waaromItalie! Het land heeft alles wat je nodigt hebt: stranden, zon , natuur en eten en drinken! Ik ga er elk jaar naar toe. Het blijft een fantastisch land!
LevensmottoHet leven is als een frikandel, je moet het zelf speciaal maken
Drie sportmomenten1) Kampioenschap DoCoS in de derde klasse (2015/2016)
2) Nacompetitie voor 1ste klasse met DoCoS (2016/2017)
3) WK finale in 2010 met de teen van Casillas
Je voetballoopbaanIk heb vanaf mijn 5de bij DoCoS gevoetbald. Ik heb alle selecties van de jeugd doorlopen. In 2014 mijn debuut gemaakt voor DoCoS 1 en tot en met 2019 heb ik veel gespeeld.
Het kampioenschap in de derde klasse meegemaakt en ook in de nacompetitie hadden we het goed gedaan. in 2019 ging het wat minder, toen hebben we ternauwernood degradatie kunnen voorkomen. Mijn knie is wat aan het slijten en daardoor moet ik soms een training overslaan. Ik heb wel hele mooie hoogtepunten meegemaakt en probeer nog zo lang mogelijk door te gaan met voetballen. Al is dit voor alleen de 3de helft 🙂

Naast wie zou je wel willen zitten op een vlucht naar New YorkLionel Messi, hij was of is absoluut de beste voetballer van de wereld.
LeidenAmateurVoetbalEen super organisatie! Vooral het Team van de Week is heel leuk opgesteld. Een belangrijke schakel in het voetbal van Leiden! Complimenten!
Daarin onderscheidt DoCoS zichOpen en relaxte sfeer, ik denk dat iedereen zich hier thuis kan voelen. We hebben een gezellige spelersgroep! Soms te gezellig op de momenten dat we moeten presteren!
Beste trainerNatuurlijk heb ik door de trainingen van Rob Ravensbergen het zo ver geschopt :). Verder ben ik enorm als voetballer gegroeid onder Rinus Gravekamp en Nico van der Salm.
Deze trainers kijken altijd naar het beste team en daar horen niet altijd de beste voetballers bij! Zo kijk ik er ook naar!
Kwal van de teeveePeter R de Vries, wat een verschikkelijke vent en betweter.
Vegetarisch etenMijn vriending is vegatarisch, ik eet dus af en toe mee. Sommige producten zijn echter super en zijn goede vleesvervangers. Ik ga dus wel bewust met vlees om!
Beste spelers waar ik mee gevoetbald hebDat kan er maar één zijn, dat is Dave Ravensbergen. Hij komt in de buurt van mij 🙂
Verder konden Danny Maaskant en Tim Gonlag ook wel een balletje trappen en is Mitchel van Abswoude (appie) een geweldige keeper. We hadden een heel goed team in het kampioensjaar!
Als ik 35 ben danBen ik allang gestopt met voetbal, mijn knie gaat dat helaas niet meer houden. Ik wil wel blijven genieten van die voetbalzaterdagen, misschien trainer?
Verder veel wedstrijden van Jaimy bezoeken! Daar heb ik nu soms de tijd niet voor!
Celebrity voor een dagRene le Blanc, wat een vent is dat zeg!
Dit wil ik de lezers meegevenLaten we hopen dat snel weer kunnen genieten van de zaterdagen langs de lijn
Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read