Home Zaterdag Derde klasse Perfect weekend voor SV Aarlanderveen in de Lutte (Ov)

Perfect weekend voor SV Aarlanderveen in de Lutte (Ov)

Eindelijk was het dan zo ver dat de selectie van de Trots van de Polder als team op trainingskamp kon gaan. Op vrijdagochtend 11 juni vertrok de selectie om 09.00 uur vanuit Aarlanderveen richting De Lutte. Aangekomen bij het Landhuishotel De Bloemenbeek, een zeer mooie locatie met een schitterend voetbalveld naast de deur, werd de kamerindeling en het programma bekend gemaakt aan de spelers.

Vervolgens werd er in de middag en in de avond getraind met veel aandacht voor positiespel. Na een verfrissende douche, zwembad of sauna werd er gezamenlijk genoten van een heerlijk buffet, voorafgaand aan een speech van de voorzitter die het team heel veel succes wenste voor het nieuwe seizoen en de nieuwe selectie spelers welkom heette.
En de vrijdagavond werd afgesloten met het kijken van de EK-wedstrijd Italië tegen Turkije.

 

Op zaterdagochtend om 08.30 uur weer aan het ontbijt. Van 9.30 tot 10.45 uur, stond er een lichte (ochtend) training (competitievorm, teams tegen elkaar) op het programma. Vervolgens hadden de spelers weer even rust en gingen hierna weer gezamenlijk van een heerlijke lunch genieten. Om 14.00 uur stond er weer een training op het programma, een onderlinge partijvorm en als sfeer afsluiting een ‘koffiemolen’ afwerkvorm waar het tot het einde aan toe voor de winst werd gespeeld.

Vanaf 18:00 uur stond er een heerlijke BBQ en saladebuffet voor ons klaar, waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Vervolgens was het voor een ieder vrij om wat te gaan doen en kon er ook weer gekeken worden naar de uitgezonden EK-wedstrijden.

Op zondagochtend om 08.30 uur weer aan het ontbijt en hierna alles opruimen en uitchecken. Hierna volgens traditie, onder leiding van Geert en Monique, richting Het Lutterzand gereden. Daar aangekomen een wandeling gemaakt naar de rivier de Dinkel, om vervolgens als team door het ijskoude water te wandelen richting het strandje.

Hierna als afsluiting nog wat gedronken bij het Paviljoen Lutterzand en hierbij bedankte het bestuur en Thom Nouwens onze hoofdsponsor Plutosport (Monique en Geert) voor de organisatie en de middelen om dit trainingskamp tot een succes te maken! Kortom een topweekend en hopelijk gaat dit leiden tot een heel mooi, sportief en succesvol seizoen!

Met dank aan SV Aarlanderveen