Derde klasse A (zondag)- Sporting Leiden is na de nederlaag bij Kethel Spaland (5-0) ondertussen op de voorlaatste plaats terecht gekomen. WIK won namelijk van AVV Alphen en passeerde de Leidse ploeg, die na zeven duels op vijf nederlagen staat.

Trainer Koos Habraken: ,,We kregen helaas al snel de 1-0 om de oren, maar daarna brak een betere fase aan. Met Elroy van der Hooft kregen we een goede kans op de gelijkmaker. Helaas ging hij door op de keeper en pakte een onnodige en domme kaart. De organisatie viel daarna weg en voor de pauze maakten zij er daardoor nog twee. Na de rust hebben we het toch aardig gedaan, maar we konden niet voorkomen dat Kethel er nog twee maakte.”

Premier League tickets

Door de winst van Kethel Spaland werd door die ploeg Voorschoten’97 achterhaald en op doelsaldo gepasseerd. Voorschoten’97 kwam zelf niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen ODB. Sporting Leiden reist volgende week af naar Madestein, een ploeg die ook in de onderste regionen terug te vinden is. Op 26 september won de fusieclub voor het eerst en laatst tot nu toe in dit seizoen.