woensdag, april 17, 2024
HomeVijfde klasseMMOSelectie MMO blijft intact

Selectie MMO blijft intact

-

Vorige week kwamen MMO en trainer John van Berkel met het nieuws naar buiten dat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking en dat Van Berkel ook in 2021-2022 de scepter zal zwaaien in Hoogmade. In navolging van dat bericht nu ook een update vanuit het spelersfront.

Na een inventarisatie bij de huidige spelersgroep hebben alle selectiespelers aangegeven ook volgend seizoen graag in het groen-wit te willen spelen. Daarnaast beschikt MMO over een talentvolle JO19-1, waarmee komend voetbaljaar intensiever gewerkt gaat worden om de stap naar het selectievoetbal te maken. Joep van Rijn namens de Technische Commissie: ,,We zijn erg blij dat we nu al zoveel duidelijkheid hebben met het aanblijven van zowel de trainer als alle selectiespelers. Hopelijk kunnen we volgend seizoen met deze groep een leuke rol gaan spelen in de 4e klasse.”

Selectie MMO 2021-2022: Albin van Wieringen, Danny Hoogenboom, Dirk Zwaan, Erik Schaddé van Dooren, Frank Vlieger, Jeffrey van der Meer, Jelle van Tol, Jelle Visser, Jeroen Disseldorp, Kelvin van der Geest, Len van der Hoorn, Leroy van Goozen, Levi Overduin, Martin Bax, Mikey van der Meer, Mike van der Star, Ricardo Ouwerkerk, Richard Bakker (overgekomen van ARC) , Rudolf Bax, Thomas Bakker, Tom Disseldorp, Bart Zandbergen.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read