Verweij en Labots gaan door, Pennin trainer Koudekerk 2

De trainersstaf voor seizoen 2021-2022 voor V.V. Koudekerk is rond. Jarno Verweij en Gert Labots tekenen beide één jaar bij en daarnaast wordt Kors Pennin de nieuwe trainer van het tweede elftal.

Michiel Vergunst, voorzitter van de Technische Commissie, is zeer tevreden met de invulling van de trainersstaf: ,,De TC is zeer tevreden over de weg die ingeslagen is door Jarno en Gert en we zijn blij dat we de trainersstaf hebben kunnen complementeren met Kors.”

Het trainersduo Jarno en Gert is goed van start gegaan dit seizoen. Helaas gooit corona roet in het eten qua competitie en training. Maar zowel de spelers als TC zijn zeer tevreden: ,,Wij zijn blij dat we zo vroeg kunnen aankondigen dat ze nog een seizoen doorgaan”, vervolgt Michiel.

Kors (foto hieronder) volgt interim-trainer Cedric Borgers op als trainer van het 2e elftal. Kors is de huidige trainer van JO17-1, en was al jarenlang trainer van JO19-1. ,,Hij kent de jongere spelers uit de huidige selectie goed en kijkt er naar uit om als trainer van 2e verder te gaan met o.a. deze groep”, besluit de voorzitter TC.