Vanmiddag ontving onze redactie het buitengewoon trieste nieuws van het overlijden van Ron van Welzen. Bij VV Koudekerk door en door bekend en feitelijk onmisbaar voor de club. Ron toonde altijd betrokkenheid, was behulpzaam en dacht mee. Zo ook met onze redactie. Wij konden altijd op hem bouwen voor nieuwtjes, foto’s, een adviserende rol en zijn vermogen om mensen te binden. Ook was hij een groot fan van onze website. Ron is uit het leven gerukt op een moeilijk te verteren leeftijd en het bericht raakte ook ons in het hart. Laat staan hoe het moet voelen voor familie en nabestaanden, de club en het dorp. Op de website van VV Koudekerk is er uiteraard aandacht besteed aan dit onvoorstelbaar nare nieuws en onze redactie kreeg de vrije hand om het bericht eveneens op onze website te delen. Ons gehele team wenst de familie en nabestaanden, vrienden en alle andere mensen die Ron kenden en vanzelfsprekend ook de club alle sterkte toe dit verlies te dragen.

Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat Ron van Welzen op 54-jarige leeftijd is overleden. Met zijn overlijden ontvalt een zeer gewaardeerd lid en vrijwilliger van V.V. Koudekerk.

Als 7-jarige werd Ron lid van V.V. Koudekerk en is sindsdien actief geweest op of voor de club. Zo was hij scheidsrechter maar ook tien jaar lid van het jeugdbestuur. De laatste jaren kennen de meeste hem als onze huisfotograaf en vaste schrijver van de wedstrijdverslagen van het 1ste elftal. Daarnaast was Ron actief als webmaster en lid van de PR-commissie. Voor zijn activiteiten heeft Ron in 2019 de zilveren bondspeld uitgereikt gekregen.

Met zijn wegvallen verliest V.V. Koudekerk een nauw betrokken lid, vrijwilliger en een trouwe supporter.  Wij wensen familie en vrienden veel sterkte met verwerken van dit verlies.   

Middels dit https://www.condoleance.nl/18355 kunt u uw medeleven betuigen of een boodschap achterlaten.