woensdag, april 17, 2024
HomeVijfde klasseMMO'Nieuwkomer' MMO in seizoen '21-'22 door bij LAV

‘Nieuwkomer’ MMO in seizoen ’21-’22 door bij LAV

-

De redactie van LeidenAmateurVoetbal.nl is verheugd te kunnen melden dat ook MMO aangesloten zal blijven bij deze website voor regelmatige aandacht aangaande wedstrijdverslagen, interviews, achtergrondinformatie en nog veel meer. Daarmee staat de teller v.w.b. aangesloten clubs voor het seizoen 2021-2022 al op tien clubs.

In willekeurige volgorde gingen ROAC, FC Oegstgeest, Meerburg, Kagia, TAVV, LSVV’70, ASC, Voorschoten’97 (za) en Voorschoten’97 (zo) de groen-witten voor. Vanzelfsprekend is er nu nog voldoende ruimte voor andere regioclubs. Afhankelijk van het aantal handen die wij kunnen inzetten en vooral hoeveel steun wij komend seizoen mogen ontvangen van businessclubpartners, sponsoren, donateurs en tientjesvrienden bepalen wij, bij voorkeur z.s.m., hoeveel ruimte er is voor andere geïnteresseerde clubs.

Bij het begin van dit seizoen werden, en dat is nog steeds zo ondanks de niet rollende bal, 26 eerste elftallen belicht. Voor nu staat de deur wagenwijd open en hopen wij op korte termijn blijvende of nieuwe clubs te mogen vermelden op deze website en via andere social media. De clubs vormen zoals bekend onze basis van de werkzaamheden.

Sowieso zal onze redactie de komende tijd benutten om contact te leggen met de clubs en al die bedrijven en particulieren die ons tot op de dag van vandaag steunen. Voor nu een warm dankwoord aan MMO voor het gestelde vertrouwen! Niet in de laatste plaats omdat de club uit Hoogmade dit seizoen aansloot en we weten allemaal hoe dit seizoen verlopen is. Toch waren de contactmomenten aangenaam en deze zullen zeker worden uitgebouwd.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read