donderdag, april 18, 2024
HomedistrictsbekerROHDA’76 te sterk voor jeugdig Woubrugge

ROHDA’76 te sterk voor jeugdig Woubrugge

-

Districtsbeker Groep 3, poule 4 -Na verlies in de eerste bekerwedstrijd tegen BMT, was er afgelopen zaterdag opnieuw een nederlaag voor Woubrugge te noteren. De Woubrugse formatie, dit seizoen onder leiding van nieuwe trainer Willem Lok, verloor in eigen huis met 1-4 van ROHDA’76 en is door dit resultaat uitgeschakeld voor een verder cupavontuur.

Woubrugge- speler Thijs Meijer blikte terug op de wedstrijd:,,We begonnen fel aan de wedstrijd en hadden veel kansen om de score te openen, maar helaas wisten we onze mogelijkheden niet te benutten. We waren voor rust de bovenliggende partij maar een paar minuten voor rust scoorde ROHDA’76 de 0-1,  een doelpunt die letterlijk uit de lucht kwam vallen. Zo gingen we een teleurstellend gevoel aan de thee en vlak na rust werd het zelfs 0-2. Via een zondagsschot van Kelvin Hoogendoorn kwamen we terug tot 1-2. Hierna waren er veel wisselingen van onze kant. ROHDA’76 werd steeds sterker en uiteindelijk liepen ze, wat geflatteerd, uit naar 1-4. Volgende week is de laatste bekerwedstrijd tegen Bernardus en dan gaat de competitie beginnen. We starten de competitie met een thuiswedstrijd tegen Roodenburg. We zijn dit seizoen wel veel ervaring kwijt geraakt. Chris Verhoef is gestopt en ook Thom en Harry Buntsma zijn vertrokken. We zullen het met een jonge ploeg moeten gaan doen, met veel spelers die vorig jaar overstapt zijn van de JO19 naar de selectie. Ik denk dat we moeten gaan voor handhaving in de vierde klasse. Het is in deze fase ook voor de trainer nog even zoeken naar de juiste formatie, hij moet de spelersgroep nog wat leren kennen. We hebben nog twee weken voordat de competitie begint, maar ik ga ervan uit dat we er klaar voor zijn als Roodenburg op bezoek komt’’, aldus de jongeling tot besluit.

Woubrugge- ROHDA’76  1-4 (0-1). Doelpunt Woubrugge: Kelvin Hoogendoorn