Foreholte speelt met Bloemendaal

Districtsbeker- Onder het genot van een heerlijk zonnetje begon Foreholte aan de reeks voor de districtsbeker. De equipe van de nieuwe trainer Mario Koswal gaf direct het visitekaartje af door de thuisclub geen seconde de illusie te geven dat er iets te halen was. Met vlijmscherpe aanvallen werd de verdediging van Bloemendaal onder druk gezet. Binnen zes minuten beloonde Foreholte zichzelf nadat een combinatie over meerdere schijven bekwaam werd afgerond door Toni Arroyo.

Foreholte ging door op de ingeslagen weg en creëerde een handvol kansen. Na een half uur spelen kregen de bezoekers een vrije trap toegewezen, die door Ivo Smits fraai in de touwen werd geschoten. De 0-2 was tevens de ruststand.

Na de pauze moest de Voorhoutse trein weer even op gang komen, maar toen het weer zover was, ging het weer lopen.  Lars Berg was attent bij een beetje overmoedige en overbodige actie van Bloemendaal goalie Donny Homburg en profiteerde daar gretig van (0-3). Tom Noordermeer pikte bij het scheiden van de markt ook zijn goaltje mee (0-4). Terugkijkend kan Foreholte tevreden zijn over het vertoonde spel, maar het beseft ook dat er een hogere score in had gezeten.

Eugène Hercules

Premier League tickets