woensdag, juni 12, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC RijnvogelsSieb Rutgers verlaat FC Rijnvogels en gaat voor spitspositie bij Ter Leede

Sieb Rutgers verlaat FC Rijnvogels en gaat voor spitspositie bij Ter Leede

-

Sieb Rutgers gaat FC Rijnvogels na twee seizoenen verlaten. De speler die overkwam van RCL kon vorig seizoen rekenen op elf basisplaatsen en viel daarnaast op regelmatige basis in. De spits trof acht keer de roos en bij de Katwijkers was er tevredenheid over zijn ontwikkeling. Aan het begin van dit seizoen kwam de Leiderdorper ook aan de start, maar al snel moest de makkelijk scorende puntspeler het aan anderen overlaten vanwege een terugslag op lichamelijk vlak. In maart sloot Rutgers weer aan in het duel tegen Hercules om daarna nog zeven keer in te vallen. J.l. zaterdag scoorde hij zijn derde doelpunt van het seizoen in het verloren treffen tegen DOVO. Rutgers moet de opvolger worden van Carlito Fermina, die verkast naar Kozakken Boys.

Ter Leede:

Nieuw: Timon Fikkert (Quick Boys), Wessel Blankespoor (Rijnsburgse Boys), Chris van der Zaag (eigen jeugd), Julian van der Kwaak (Alphense Boys), Jordan de Jong (FC Rijnvogels), Xamm Flemming (Ajax, am.), Gijs Beekwilder (lager elftal), Julian Jansen (FC Rijnvogels), Lars van der Steen (Life Running Eagles), Max van Duin (Le Moyne Dolphins), Sieb Rutgers (FC Rijnvogels)

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read