maandag, april 15, 2024
HomeJeugdvoetbalVoetbalschool Jotaprosports organiseert talentendag

Voetbalschool Jotaprosports organiseert talentendag

-

Zondag 6 maart organiseert Jotaprosports een Talentendag. Scouts van ADO Den Haag, PSV, Sparta, Feyenoord en FC Boshuizen komen kijken naar de verrichtingen van de jeugd van 9 tot en met 18 jaar. De CIOS-gediplomeerde Joao Paulo Roberto Da Silva, oprichter en eigenaar van Jotaprosports, overdag als docent lichamelijke oefeningen werkzaam bij diverse scholen, heeft met zijn voetbalschool Jotaprosports als doelstelling de jeugd technisch en tactisch te scholen. Hij heeft gekozen voor trainingen in kleine groepjes om zo voldoende individuele aandacht te kunnen geven aan zijn ‘leerlingen’.

Joao Paulo Roberto Da Silva van Jotaprosports tijdens een training van jonge jeugd.

Met het initiatief van deze Talentendag wil hij laten zien hoe ver de voetballertjes in hun leeftijdscategorie onder zijn leiding al zijn. Hoewel de in Brazilië geboren Roberto al voorzichtig spreekt van ‘talentjes’, wil hij bevestiging daarvan van professionele  scouts van topclubs en FC Boshuizen. Roberto, die eerder bij ADO Den Haag, Ajax, in China en UVS jeugd begeleidde, heeft het sportpark van FC Boshuizen aan de Leidse Boshuizerkade gekozen als de plaats van handeling voor deze interessante première. Hij heeft gekozen voor drie leeftijdscategorieën:

10.00 t/m 11.15 uur  9 – 11 jaar

11.30 t/m 12.45 uur  12 – 14 jaar

13.00 t/m 14.15 uur   15 – 18 jaar

De deelnemers worden om 09.15 uur verwacht voor de registratie en het in ontvangst nemen van de hesjes. Klokke 10.00 uur vindt de warming-up plaats onder leiding van Roberto en zijn assistenten. Per leeftijdsgroep kunnen 30 deelnemers zich aansluiten. De inschrijving bedraagt € 20,00, inclusief rugtasje en bidon. Aanmelden via: jotaprosports@hotmail.com

De Talentendag wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Budget Bike, Toko Lekki en FC Boshuizen.

Must Read