zaterdag, december 3, 2022
HomeOverigKNVB nieuwsAmateurvoetbal en het WK: mogelijkheden duels te verplaatsen!

Amateurvoetbal en het WK: mogelijkheden duels te verplaatsen!

-

Het WK is begonnen en voor het eerst wordt het WK gespeeld tijdens reguliere competitieronden van het amateurvoetbal. De kans bestaat dat het Nederlands elftal eerste wordt in de poule en een wedstrijd speelt op zaterdag 3 december om 16.00 uur.

De KNVB gaat geen wedstrijden verplaatsen voor deze speeldag, maar we kunnen ons voorstellen dat verenigingen dit zelf wel willen doen om niet te spelen tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal dit WK.

Mocht je willen verplaatsen, houd er dan rekening mee dat er binnen de categorie B veel ruimte is om wedstrijden te verplaatsen in onderling overleg. Stem daarom tijdig met tegenstanders af wat jullie met de wedstrijd willen doen.

Binnen de categorie A zijn de mogelijkheden beperkter. Uiteraard mogen wedstrijden in onderling overleg binnen de geldende kaders verplaatst worden. Mocht dit niet lukken, dan adviseren wij om zoveel mogelijk categorie B wedstrijden te verplaatsen. Daarmee maak je ruimte in het programma vrij voor categorie A wedstrijden om deze bijvoorbeeld eerder op de dag te laten plaatsvinden en zo op tijd klaar te zijn. Denk bij mogelijke problemen op zaterdag ook aan éénmalig uitwijken naar de vrijdagavond of de zondag. De exacte regels omtrent het verplaatsen van een wedstrijd vind je hier.

Kom je er echt niet uit met elkaar bij een categorie A wedstrijd, neem dan contact op met de competitieplanner via contact@knvb.nl of 088-0275050.

Bron: KNVB

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read