vrijdag, december 9, 2022
HomeSponsoringSamenwerking tussen Teddy Kids en LAV

Samenwerking tussen Teddy Kids en LAV

-

LeidenAmateurVoetbal heeft er weer een donateur bij en van dat soort successen worden wij als team blij en dat delen we graag. Gisteren kwam onze PR-afdeling tot overeenstemming voor twee jaar donateurschap met Teddy Kids uit Leiden. Een donateurschap levert een benoeming op via de homepage ‘sponsoring’ en dan ‘donateurs’. Daar is het logo (binnenkort) te zien alsmede meer over het bedrijf, de instelling of de particuliere support. Een donateurschap per jaar of seizoen kost slechts 71 euro ex btw, maar momenteel is er ook een aanbieding voor twee seizoenen/ jaar voor 99,95 euro ex btw. Hieronder alvast een korte introductie.

Over Kinderopvang Teddy Kids

Kinderopvang Teddy Kids is er voor jou en jouw familie. Of je nu vanuit het buitenland naar Leiden komt of simpelweg een nieuwe baby krijgt, het zorgt voor grote veranderingen. Wij zijn er om die veranderingen zo simpel mogelijk te maken en te helpen met de transformaties in jouw leven en we staan je voor elke vraag te woord.

Het doel van Teddy Kids is niet alleen om kinderen Engels en Nederlands te leren, maar ook om de kinderen te leren zich aan te passen en het kind gereed te maken om elke taal en cultuur te leren begrijpen; om een echt kind van de wereld te zijn. Wanneer ze dan wat groter zijn, kunnen ze makkelijk hun draai vinden in elk land of cultuur.

Het juiste kinderdagverblijf is de eerste stap in een internationaal leven en Teddy Kids is er om jou en jouw kind om de perfecte mogelijkheden te bieden. Zie ook: https://teddykids.nl/homepage

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read