vrijdag, december 9, 2022
HomeSponsoringSponsornieuws van onze businessclubpartners en donateurs

Sponsornieuws van onze businessclubpartners en donateurs

-

Leidenamateurvoetbal is de businesspartners en donateurs natuurlijk geweldig dankbaar voor alle steun. Graag houden we u op de hoogte van leuke, nuttige of interessante weetjes van deze bedrijven. We bezoeken regelmatig de sites van onze partners en struinen de social media af. Toch kunnen we wel eens wat missen. Daarom vragen we hen hierbij ons te berichten als er nieuws is wat op deze webpagina past. Ons adres is: redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Van onze  businesspartners

Om maar mee te beginnen: diverse partners mogen hun deuren openen. Hier en daar op afspraak (check dat vooraf even), maar het begin is er!

Iedereen weet zo langzamerhand dat de horeca dringend gekwalificeerd personeel zoekt. Lijkt die sector jou wat, maar ben je er niet voor opgeleid? Let dan op het volgende bericht: ,,Word kok of medewerker bediening binnen één jaar! Samen met MboRijnland & ROCmondriaan & Brasserie Groep & De Horeca Groep starten wij vanaf februari 2022 de HGL- academy. Heb jij een passie voor de horeca en zie je hierin je toekomst? Dan is dit dé opleiding voor jou!” Meer informatie op de websites van de betrokkenen.

De Zijlstroom begrijpt wat de klanten willen: ,,Onze missie voor 2022 is om zo veel mogelijk duurzaam te koken en met lokale producten (met een goed verhaal!) te werken. Om het jaar goed te beginnen heeft ons team de koppen bij elkaar gestoken en hebben we – ondanks dat de brasserie gesloten is – besloten om onze keuken weer te openen! Haal de Zijlstroom vanaf 14 januari (vrij/za/zo) in huis, met een weekend roast, dinnerbox of borrelbox. Onze boxen zijn gevuld met verrassende gerechten, waarmee je zowel ons als onze lokale leveranciers ondersteunt.” (https://www.zijlstroom.nl/afhalen/)

Ook Brouwers Tours en Taxi zoekt personeel. Kennismaken kan op een open dag: Op zaterdag 22 januari 2022 organiseren wij een open dag! Je krijgt hierbij de mogelijkheid om de sfeer binnen ons bedrijf te proeven. Wie weet is werken bij Brouwer Company wel helemaal iets voor jou. Kom een kijkje nemen en maak een proefrit met een touringcar. Zie: https://www.brouwertours.nl/nieuws/open-dag-22-januari

De sportscholen zijn tot vandaag nog dicht. Dan maar thuis aan de spieren werken. Sport2000 helpt een handje: In beweging blijven is belangrijk! In onze webshop vind je de beste artikelen om thuis te kunnen sporten en met onze HELLO 2022 actie krijg je 20% korting op bijna alle artikelen! En…….Sport2000 is open. Wel eerst een afspraak maken natuurlijk. Zie: https://www.sport2000.nl/

En de donateurs komen ook even in het zonnetje

Om maar mee te beginnen: diverse partners mogen hun deuren openen. Wel op afspraak hier en daar, maar het begin is er! We mogen weer !!

Lamboo Parket bijvoorbeeld: ,,Maar alleen op afspraak dat werkt prima hoor. Dan hebben wij zeker alle tijd voor u !! Dus bel Cock voor een afspraak 06- 51202626.”

En Smit Interieur: ,,Wij verheugen ons erop jullie weer te mogen ontvangen. Plan van te voren wel even een afspraak in, dit om teleurstellingen te voorkomen. Voor vragen of het maken van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar op 071-5123913 of per mail op: info@smit-interieur.nl”

Je moet er niet aan denken: in de stortregen langs de kant van de weg komen te staan met pech. Vakgarage Creighton kan ellende voorkomen: ,,De meeste storingen aan de auto komen in de winter voor. Met Vakgarage Pechhulp bent u verzekerd van hulp op momenten dat het nodig is. Sluit nu Vakgarage Pechhulp af. Kijk voor meer informatie op: https://www.vakgarage-creyghton.nl/diensten/pechhulp #vakgarage #pechhulp

Binnenkort meer als de persconferentie meer duidelijk heeft gemaakt!

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read