vrijdag, december 9, 2022
HomeSponsoringSponsornieuwsSponsornieuws van onze sponsoren!

Sponsornieuws van onze sponsoren!

-

Leidenamateurvoetbal is de businesspartners en donateurs natuurlijk geweldig dankbaar. Mede dankzij hun inbreng kan onze redactie de werkzaamheden verrichten. Graag houden we u op de hoogte van leuke, nuttige of interessante weetjes van deze bedrijven. We bezoeken regelmatig de sites van onze partners en struinen de social media af. Toch kunnen we wel eens wat missen. Daarom vragen we hen hierbij ons te berichten als er nieuws is wat op deze webpagina past. Ons adres is: redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Van onze  businesspartners

Brasserie Park zoekt versterking: ,,Sam is een vertrouwd gezicht in onze brasserie. Word jij haar nieuwe collega? We zijn op zoek naar nieuwe toppers in de bediening! Is balanceren met borden en dienbladen helemaal jouw ding of wil je juist graag het perfecte biertje leren tappen? Houd je van gezelligheid en lach je nog steeds tijdens de topdrukte? Sluit je dan aan bij ons team!”

https://www.brasseriepark.nl/vacatures

Rijndorp Electrotechniek: De foto’s op Facebook laten vakwerk zien: ,,Op dit moment zijn wij bezig met het verbouwen van het ‘Restaurant The Beachroom’ in Scheveningen aan de Boulevard.Het betreft een ‘Service en Onderhoud’ klus waarbij wij actief meedenken met de engineering en aanleg van de elektrische installatie in de keuken en het restaurant.”

https://www.rijndorp.com

Natuurlijk is er weer nieuws van het Stadsbrouwhuis: Ben je een echte bierliefhebber en wil je er nog meer over leren? Vanaf 8 maart kan je de Stibon Bieropleidingen volgen in Leiden. Een unieke gelegenheid om dé bieropleiding van Nederland te volgen en de eerste stap om officieel biersommelier te worden, hoe vet is dat! De leslocaties kan je terugvinden op https://stibon.nl/opleiding/bier-ambassadeur-1/

Brouwers Tours heeft weer een jubilaris: ,,Joke alweer 30 jaar werkzaam binnen ons familiebedrijf! Dit hebben wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! John heeft een mooie toespraak gehouden onder het genot van een hapje en een drankje. Bedankt voor alle inzet de afgelopen jaren en op naar nog vele mooie jaren.”

https://www.brouwertours.nl/

En de donateurs komen ook even in het zonnetje:

Rouwit Uitvaarten helpt het bespreekbaar te maken : ,,Ken jij ze; van die dooddoeners als: ‘Ach, op zich een mooie leeftijd toch’ of ‘Het heeft zo moeten zijn’? Een nieuwe waardevolle campagne van Sire brengt ons in gesprek over de dood. Neem de tijd en luister naar elkaar. De Dood. Praat erover, niet eroverheen.”

https://www.rouwit.nl

Met alleen naar de wasstraat gaan kom je er niet: ,,Geef uw grote liefde vandaag eens wat extra aandacht; een kleine beurt, een wintercheck, of nieuwe banden. Fijn voor uw auto, maar ook fijn voor u! Wij leggen uw auto graag in de watten. U kunt hier een afspraak maken.”

https://www.vakgarageleithon.nl/garageafspraak

Natuurlijk, een gang naar een bouwmarkt is zo gemaakt, parket in de achterbak en klussen maar. U kunt ook de vakman laten komen: ,,Onze parketman Bruno heeft er weer wat moois van gemaakt in Zandvoort: een prachtig meerlaags systeem speciaal gemaakt om dit zonder zorgen te verlijmen op vloerverwarming en koeling visgraat 12 x 48 cm met incl. Band en bies verlijmd, op een nieuw geëgaliseerde vloer inclusief vloerverwarming.”

https://cocklamboo.nl/vloeren/

,,Binnenkort op de Argentijnse televisie: Dus hou je tv-gids in de gaten !” Blijkens het filmpje op Facebook was er een Argentijnse filmploeg op de markt om een harinkje te verschalken op de markt. En waar anders dan bij de kraam van Schaap’s vis!

 

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read