vrijdag, juni 9, 2023
HomeTweede klasseTAVVDennis Tijssen ook volgend seizoen hoofdtrainer van TAVV

Dennis Tijssen ook volgend seizoen hoofdtrainer van TAVV

-

De afgelopen periode heeft de Technische Commissie van TAVV diverse gesprekken gevoerd met de huidige hoofdtrainer Dennis Tijssen. Gezien de tevredenheid die er heerst vanuit de TC, spelersgroep en overige leden van de staf is het voor de TC de insteek geweest om de samenwerking verder te continueren. We zijn daarom ook blij om te melden dat Dennis ook in het seizoen 2022/2023 aan het roer staat van ons vlaggenschip.

Frank Aartman namens de TC: ,,We merken dat de afgelopen Coronajaren hun sporen achterlaten binnen het selectievoetbal van TAVV. Het niet of nauwelijks kunnen trainen, wedstrijden spelen zonder publiek en een dichte kantine na afloop is niet waar die jongens hun vrije tijd en energie voor vrijmaken. Dit gaat betekenen dat dit voor de toekomst een andere visie en koers in gaat houden. Dennis is een enthousiaste en ambitieuze trainer die ongetwijfeld nog 1 of 2 stappen gaat zetten in zijn carrière als trainer. We zijn dan ook blij dat hij, ondanks interesse en gesprekken van en met andere clubs, heeft aangegeven nog minimaal 1 jaar trainer van TAVV te willen zijn. Zoals het er nu uitziet geldt dit ook alle overige leden van de Technische Staf. Dit hopen we ook op korte termijn af te kunnen ronden.”

Tijssen: ,,Ik heb het gewoon hartstikke naar mijn zin bij TAVV. Alle randvoorwaarden voor een trainer zijn hier prima geregeld. Uiteraard heb ik ambitie en ben ik nieuwsgierig waar mijn plafond als trainer ligt. Het is voor de hele vereniging geen geheim dat de club na alle mooie en sportieve jaren een keer een stapje terug moet gaan doen. Het feit dat de vereniging en de TC hier niet van in paniek raakt maar juist naar oplossingen zoekt welke binnen de normen en waarden van de vereniging passen siert de club alleen maar. Ik ben er van overtuigd dat we ook het komende seizoen een positieve rol kunnen gaan spelen in de 3e klasse.

Voor nu is de wens van alle partijen dat het huidige seizoen snel weer hervat wordt en hopelijk netjes afgemaakt kan worden.

TC TAVV

Foto: Jan van der Lubbe

Must Read