zaterdag, december 3, 2022
HomeVijfde klasseFootball FactoryVoorbeschouwing vijfde klasse A,  zaterdag 29 oktober

Voorbeschouwing vijfde klasse A,  zaterdag 29 oktober

-

Bernardus – Football Factory

De ‘LAV-clubs’ doen het tot nu uitstekend in de vijfde klasse zaterdag. Football Factory staat op plek zes, Bernardus bezet de gedeelde derde plaats en MMO mag zich zelfs de trotse koploper van hun afdeling noemen. Twee van de hier genoemde clubs, Bernardus en Football Factory, treffen elkaar komende zaterdag in Hazerswoude Rijndijk. Het zal de ploeg van trainer Ron Paling vast niet zijn ontgaan, dat de Leidse studenten sinds dit seizoen kunnen beschikken over een spits die het vijandelijke doel makkelijk weet te vinden. Victor Trauer nam tot nu toe bijna alle doelpunten van de rood-zwarten voor zijn rekening en de Leidse Duitser gaat bij de Rijndijkers op zoek naar zijn zevende treffer van het seizoen. De thuisploeg zelf liet in aanvallend opzicht deze voetbaljaargang ook al van zich spreken, getuige het aantal van negentien gescoorde doelpunten na vier competitiewedstrijden. Het laatste treffen tussen beide teams, vorig seizoen in de vierde klasse, eindigde in een 3-5 overwinning voor de Leidenaren.

MMO – THB

MMO kwam, als één van de weinige regioclubs, afgelopen zaterdag wel in competitieverband in actie, op bezoek bij Utrecht United werd met 0-2 gewonnen. Het was alweer de vierde zege op rij voor de formatie van John van Berkel. Komende zaterdag hopen de groen-witten deze mooie serie voort te zetten in de thuiswedstrijd tegen THB. De Haarlemmers verloren dit seizoen al twee keer met zeer ruime cijfers, maar verrasten daarentegen in hun laatst gespeelde wedstrijd  het sterk geachte UNO (4-1). THB verzamelde na vier wedstrijden zes punten en staat daarmee op een zevende plaats in de vijfde klasse A.

Overige wedstrijden in deze klasse: Utrecht United – Kamerik, Sportief – Bodegraven, Vogelenzang – Zwanenburg, Terrasvogels – Rijnstreek, UNO – Sporting Martinus.

 

 

Must Read