vrijdag, oktober 7, 2022
HomeVijfde klasseMMOMMO: nieuw jasje aanstaande

MMO: nieuw jasje aanstaande

-

Inmiddels is het voetbalseizoen al een aantal weken afgelopen en iets eerder al zijn onze vrijwilligers begonnen met de kantine renovatie. Middels dit bericht geven wij jullie graag een update met wat fotomateriaal, want er is nogal wat gebeurd! Een ontzettend groot compliment aan alle vrijwilligers die dit mede mogelijk maken. Vaste vrijwilligers maar ook grote getalen nieuwe vrijwilligers. Vele handen maken licht werk, en dat blijkt!

Wat is er allemaal al gedaan? Halverwege mei zijn we zijn gestart met het opruimen slopen. Onder andere het systeemplafond is verwijderd, de bar is gesloopt, radiatoren zijn verwijderd en de tegels zijn eruit gehakt. De afvalbakken waren ruim gevuld! In de tussentijd heeft de bestuurskamer als tijdelijke kantine gefungeerd, best wel gezellig.

Na slopen en hakken komt opbouwen. De stalen kolommen zijn verwijderd en vervangen voor een stalen bintconstructie in het dak. Eindelijk zijn ze weg! Daarnaast is gehele elektra infrastructuur opnieuw aangelegd, de hal is omgetimmerd naar een nieuwe speelruimte, kozijnen zijn gemaakt, sparingen zijn dichtgezet, vloerverwarming is aangelegd, WtW-ventilatiesysteem is aangelegd en de eerste contouren van de nieuwe bar zijn zichtbaar.

Alles verloopt volgens planning en momenteel gaan we richting de afwerkingsfase. De muren zijn gestuukt, het systeemplafond is geplaatst en de nieuwe tegelvloer wordt gelegd. Inmiddels worden de eerste meubels geleverd en krijgt een deel van de krukken een nieuw laagje verf. Het begint nu echt wat te worden.

Dit is slechts een kleine samenvatting van de werkzaamheden. Het is ongekend hoeveel werk er in zo’n korte tijd is verzet door onze vrijwilligers. Het lijkt erop dat we begin september grotendeels klaar zijn met de werkzaamheden. Het nieuwe voetbalseizoen staat dan op de stoep en wij zullen deze in ieder geval goed beginnen!

Het bestuur wenst iedereen nog een fijne vakantie en tot snel!

Note redactie: voor foto’s zie: https://www.mmo-hoogmade.nl/

Must Read