donderdag, mei 19, 2022
HomeVoetbalnieuws-leidenBAV: ‘Wellicht speeldagenkalender aanpassen door coronavirus’

BAV: ‘Wellicht speeldagenkalender aanpassen door coronavirus’

-

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) wil bij haar bijna 1.600 leden peilen hoe de animo is voor een verandering van de speeldagenkalender. ,,Nu spelen we van augustus tot en met juni, misschien zou je door het coronavirus naar een ander model kunnen gaan, waarin je met name in de wintermaanden geen competitiewedstrijden speelt”, zegt voorzitter Ben van Olffen in de podcast van de BAV. Om die te beluisteren, klik onderstaand op button van BAV.

Achterban

De BAV heeft zelf nog geen standpunt ingenomen over het onderwerp, maar wil wel weten hoe de achterban hier tegenaan kijkt. Dat doet ze via een enquête die HIER is in te vullen. Ook vragen over andere onderwerpen komen daar voorbij.

Van Olffen: ,,De verwachting is dat virussen zich blijven ontwikkelen en dat we er wellicht last van blijven houden. Dat zal dan vooral in de wintermaanden zijn. Dan kun je ervoor kiezen om juist dan geen competitiewedstrijden in te plannen. Misschien kun je toe naar een speeldagenkalender die begint in maart en stopt in oktober. We zijn benieuwd wat daar de reactie van verenigingen op is.’

Podcast: https://soundcloud.com/user-980012704/bav-podcast1

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read