vrijdag, augustus 19, 2022
HomeVoetbalnieuws-leidenSluit jij je aan bij de redactie van LAV?

Sluit jij je aan bij de redactie van LAV?

-

Ons team gaat zich de komende weken in gereedheid brengen voor het twaalfde (!!!) seizoen. Dit in min of meer dezelfde samenstelling. Wij zoeken nog naar meer redactieleden om het werkaanbod nog beter te kunnen verdelen. Wil jij deel uitmaken van een energiek team met liefhebbers van het regionale voetbal en ook eens proeven aan de journalistiek en jezelf op de kaart zetten voor eventuele vervolgstappen? Dan ben jij aan het juiste adres!

Beschik jij over schrijfkunsten en heb je affiniteit met het Leidse regiovoetbal? Fotografeer jij graag voetbalwedstrijden? Ben je handig met de camera en kan je monteren? Schrijf je graag een column of voel je er wel iets voor om een van onze rubrieken op te pakken met een bijdrage? Wil je je op een andere manier verdienstelijk maken voor ons geweldige team? Stuur dan een beknopt mailtje naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl en wij nemen contact met je op. En heb je vragen? Schroom niet deze te stellen. De deur staat wagenwijd open!

We groeien nog steeds en zijn daar trots op! Onze vaste kern van bezoekers steeg weer, zeker op de zondag en maandag. Het mobiele verkeer nam eveneens fors toe, vooral via IPhone en IPad! Het LAV Facebook, Instagram en Twitter account werden ook weer populairder. Meer dan vijf miljoen mensen bezochten onze website al, waarbij die meting niet vanaf dag A is verricht! Tienduizenden artikelen werden al gedeeld! En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Genoeg reden toch om ons team te versterken en nog meer successen te boeken! O, en voor alle duidelijkheid: ook dames zijn meer dan welkom om ons team te helpen!

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read