vrijdag, oktober 7, 2022
HomeVoetbalnieuws-leiden"Leidse Valkuilen" komt bijna uit...

“Leidse Valkuilen” komt bijna uit…

-

Onze verslaggever Kevin Beerenfenger heeft het afgelopen jaar aan een boekje gewerkt over prestatievoetbal in Leiden. Hoewel er vanuit het verleden over dat onderwerp genoeg te schrijven en te verhalen valt, koos hij ervoor om het juist over de toekomst te hebben.

“Leidse Valkuilen” is bedoeld als inspiratiebron voor de toekomst van prestatief voetbal in Leiden. Er kan genoeg mits de juiste energie vrijkomt. Het boek zoomt vooral in op de keuze die gemaakt moet worden tussen prestatief en recreatief voetbal. Het een is niet beter dan het ander, maar die keuze zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken komen.

Het is een frisse kijk op het voetbal in Leiden richting de toekomst. Door de interviews met mensen uit de Leidse politiek, het bedrijfsleven en de sportwereld blijkt dat een gedeelde visie niet ver weg is! En het is zeker niet alleen voor Leidenaren geschreven. Sterker nog…. Mensen uit andere regio’s zijn meer dan welkom. Want dat betekent weer extra expertise, visie, energie en dus perspectief.

Je kunt het boekje, die op 23 oktober aanstaande uitkomt, bestellen door een e-mail te sturen naar kevinbeerenfenger@casema.nl. Of een berichtje te geven via 06-47329970. Geef dan je adres door, en of je via een factuur wilt betalen of een tikkie. Bij een tikkie heb ik uiteraard je mobiele telefoonnummer nodig. Een exemplaar kost € 10,00 inclusief. Dus voor die prijs komt het hardcover in jullie bezit. Zie hier een afbeelding van de omslag. Bedankt voor  je bestelling alvast!

Kevin Beerenfenger

Must Read