donderdag, mei 19, 2022
HomeVoetbalnieuws-leidenVerlengingen bij Alphense Boys (zo) en Ronald Martin (za) gaat ook door

Verlengingen bij Alphense Boys (zo) en Ronald Martin (za) gaat ook door

-

Alphense Boys is met een eerste groep van tien spelers overeengekomen, dat zij volgend seizoen deel uitmaken van de zondagselectie. Onder deze spelers bevinden zich Nabil Sayadi en Lars Verzaal, die de overstap uit het o21-team maken. Verder zijn het inmiddels gevestigde namen: Akif Hancer, André Dahling, Mike Bavelaar, Mike Mulder, Milan Stiphout, Niklas Blesgraaf, Sami Haouman en Tarik Zanaani. Alphense Boys hoopt met een aantal andere spelers binnenkort eveneens het contract voor het volgende seizoen te ondertekenen.

“Ondanks dat het seizoen door corona weer raar verloopt, zijn we blij dat deze spelers alvast hun ja-woord aan ons hebben gegeven”, zegt bestuurslid Technische Zaken Hatim Noura. “We gaan door op de weg die we de afgelopen jaren ook al hebben bewandeld, namelijk onze keuze voor spelers uit de eigen jeugdopleiding, met goede voorzieningen om de selectie heen. Verschillende spelers die als jonkie debuteerden, behoren nu tot de vaste waarden. Het is mooi om te zien dat de afgelopen jaren ook talenten uit de jeugd de keuze voor Boys 1 hebben gemaakt. Nu gebeurt dat óók weer en daar zijn we zeer verheugd over.”

Alphense Boys verlengde afgelopen weekend ook het contract met Ronald Martin als trainer van de zaterdag-selectie. Hicham Rbii wordt assistent-trainer bij Boys 1 op zondag.

Bron: Alphense Boys

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read