donderdag, mei 23, 2024
HomeTweede klasseForeholteVooraankondiging veiling bij Foreholte

Vooraankondiging veiling bij Foreholte

-

Vrijdag 18 november. Een datum om met dikke letters in de agenda te zetten! Dan is namelijk weer de jaarlijkse Foreholte veiling. We spraken erover met bestuurslid commerciële zaken Nick Warmerdam.

Nick, wat kunnen we verwachten?
‘’Een volle kantine! Uiteraard houden we met een schuin oog de corona-prikkelen in de gaten, maar alle lichten staan op groen voor een drukke, gezellige en onbezorgde avond. Het wordt na jarenlang kavels (deels) via het internet aanbieden, ‘gewoon’ weer een traditionele veiling zoals je die van ons gewend bent. Al hoewel.. ik kan niet helemaal uitsluiten dat er niets meer online wordt geveild. Houd dus vooral de Foreholte socials in de gaten.”

De penningmeester heeft in de verleden mooie bedragen mogen bijschrijven. Wat is nou precies de kracht van de Foreholte Veiling?
‘’De veiling is in de basis gewoon een hele gezellige avond. Het weerzien met (oude) bekenden, de vertrouwde stemmen van Theo en Jan-Piet Does, de fijne sfeer, afsluitende muziek. Daarnaast krijgt de veilingcommissie het ieder jaar weer voor elkaar om een gevarieerd pallet aan kavels samen te stellen. Daarmee is er voor iedere beurs wat te kopen. Met een paar tientjes op zak kan je altijd iets leuks kopen voor jezelf, je vriendin of je moeder.”

Ik heb nog een kavel aan te bieden. Waar kan ik terecht!
‘’Super leuk natuurlijk! We zijn altijd op zoek naar kavels. Stuur even een e-mail naar veiling@foreholte.nl en geef daarin een omschrijving van de kavel, plus de naam van de schenker/bedrijf en het aantal.

Bron: Foreholte

Must Read