zondag, mei 29, 2022
HomeTweede klasseEMM'21Noodoproep voor meidentak bij EMM'21

Noodoproep voor meidentak bij EMM’21

-

Middels dit bericht willen we een oproep doen aan speelsters, oud speelsters, ouders, betrokkenen en alle andere geïnteresseerde in de club. De nood bij onze meidenafdeling is hoger dan ooit en zonder nieuwe aanwas vrijwilligers gaat het een grote uitdaging worden om de meiden actief te houden bij E.M.M.’21.

Al jarenlang is Alkmania/WVC/E.M.M. ’21 toonaangevend in de regio als het om meidenvoetbal gaat. Er zijn vele grote successen behaald met in de begin jaren zelfs een Nederlands kampioenschap. Een aantal speelsters die bij Alkmania begonnen zijn hebben het geschopt tot aan het Nederlands elftal. Ook vrouwen 1 speelt al jaren op een redelijk niveau en in dit team spelen voornamelijk meiden uit de eigen jeugdopleiding.

De afgelopen jaren merken we dat de animo voor vrijwilligerswerk bij de meidenafdeling enorm terug loopt. Echter konden we het toch altijd weer rondbreiden met de mensen die we hadden. Deze mensen zijn echter nu gestopt met vrijwilligerswerk of gaan stoppen waardoor we met de handen in het haar zitten. Zonder nieuwe vrijwilligers gaat het, zoals eerder al geschreven, een enorm grote uitdaging worden om meiden al vanaf aankomend seizoen te kunnen laten voetballen bij E.M.M. ’21.

We zijn op zoek naar iedereen die iets wil en kan betekenen voor de club.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld het oprichten van een projectgroep voor het maken van een toekomstplan, coördinatoren maar ook trainers en leiders voor de verschillende jeugdteams.
Ook een ieder ander die misschien denkt op een andere manier te kunnen bijdragen vragen we om zich te melden.

Laten we zorgen voor een nieuwe positieve impuls om onze meidenafdeling, daar waar al veel meiden en vrouwen uit de regio jarenlang gevoetbald hebben, weer op de kaart te zetten en te zorgen dat iedereen gewoon kan blijven voetballen.Geïnteresseerden kunnen zich melden via mailadres: technischhart@emm21.nl.

TC EMM’21

Must Read