vrijdag, augustus 19, 2022
HomeTweede klasseASCSelectie en staf ASC klaar voor de zaterdag

Selectie en staf ASC klaar voor de zaterdag

-

Met de mooie handhaving van het 1e team in de 2e klasse en het kampioenschap van het 2e team in de reserve 3e klasse neemt A.S.C. in stijl afscheid van de zondag. In de zomer kunnen we nagenieten, maar nu de hoogste tijd om vooruit te blikken naar komend seizoen.

De selectie voor volgend seizoen staat er goed voor. Het overgrote deel van de spelers zal ook volgend jaar de eer van The Good Old verdedigen. Jesse Jaspers versterkt het 1e, hij maakt de overstap van Meerburg naar de Overveerpolder. Timme van Rooyen, Thomas Schellingerhout en Siebe Bonsing stromen door uit de JO-19. Dit seizoen hebben deze ASC-talenten al bewezen veel in hun mars te hebben.

Tom Hoogervorst en Midas Rooijakkers hebben onder andere vanwege blessureleed besloten te stoppen bij de selectie. Sjors van Veen stopt ivm zijn drukke werkzaamheden voor het Amsterdamse Ajax. De overige spelers die stoppen waren al gedurende dit seizoen gestopt, waaronder Ahmed Fernane die zich richt op zijn kapperszaak Fernane Hair. Heren bedankt voor jullie rood-zwarte heldendaden! De omvang van de selectie is ruim, er is alleen nog plaats voor versterkingen voor het 1e elftal.

We zijn blij dat we niet alleen op het veld maar ook langs de lijn veel kwaliteit hebben staan. Jesper Neuteboom (hoofdcoach), Ronald van Wattum (assistent trainer), Chris Zweistra, Aad Neuteboom (leiders), Sander de Wolf, Maikel Stolwijk en Barthold Mackay (vlaggers) zorgen dat alles rond het 1e tot in de puntjes geregeld wordt. Peter Nas, Marnix Gevers (trainersduo) en Fabien van Wamel (leider) richten zich op ASC 2. Ras ASC’er Rob van Reisen blijft aan als keeperstrainer.

Fysiotherapie praktijk Doortast van Barend van Zelm zorgt er op de trainingsavonden voor dat onze mannen fit zijn en blijven. Hein Fles versterkt de staf en zal op de zaterdagen optreden als fysio. Lesley Kluivers vertrekt als fysio in verband met zijn drukke werkzaamheden, Lesley bedankt!

Als TC zijn we zeer tevreden met dit seizoen. We kijken uit naar volgend seizoen en het debuut van ASC op de zaterdag. Iedereen die heeft bijgedragen aan de selectie en langs de lijn heeft gestaan, bedankt! We hopen jullie volgend jaar op de zaterdag te treffen. Maar eerst een fijne zomerstop gewenst!

TC-selectie

A.S.C. Selectie 2022/2023

Blijven: Joek Nieuwenhuis, Winne Meijer, Dylan Bakker, Jeroen van Bergen, Jelle de Bruin, Jelle Schouten, Diederick Bertels, Niels Dalenoord, Olaf Sijbesma, Thomas Bakx, Ruben van Aggelen, Lars Valkx, Alex Iliopolous, Sean Goebel, Ralph van Zandwijk, Joost van Aggelen, Hugo de Groot, Casper Wenzel, Teije Rutten, Jeroen van Keeken, Siard Kuipers, Jerome Rousseau, Jordy Quakernaat, Ruben Hofstee, Sieb Maris, Ruben Dutrieux, Hugo van Wijck, Melle Boersma, Rogier Tendeloo, Fenno van den Hoek, Arjan van Tilborg, Thomas van Heck.

Nieuw: Jesse Jasperse (Meerburg), Ilker Kacar (geen club), Thomas Schellingerhout (ASC jeugd), Timme van Rooyen (ASC jeugd), Siebe Bonsing (ASC jeugd).

Vertrokken: Midas Rooijakkers (lager elftal), Tom Hoogervorst (gestopt), Sjors van Veen (gestopt), Ahmed Fernane (gestopt), Wantz Schueler (gestopt), Leon Wagenaar (onbekend), Thaimu Daramy (onbekend), Jip Vissers (gestopt), Abdel Lamrabette (onbekend).

Peter Nas, ASC

 

Must Read