zaterdag, december 3, 2022
HomedistrictsbekerUVS met goed gevoel competitie in, RCL zoekt doelpunten

UVS met goed gevoel competitie in, RCL zoekt doelpunten

-

UVS won afgelopen zaterdag met 3-0 van RCL en sloot daarmee de voorbereiding en eerste ronde van de KNVB districtsbeker af. Met 9 punten uit 3 wedstrijden en 12 doelpunten voor en 1 tegen kwam UVS als winnaar uit deze poule voor de KNVB districtsbeker en was voor deze wedstrijd al geplaatst voor de volgende ronde. RCL eindigde deze poule met een punt. Die werd in de wacht gesleept tegen ROAC. Opvallend is dat de Leiderdorpers geen enkele keer het net konden vinden.

UVS sloot de prima verlopen voorbereiding af en maakt zich nu op voor de eerste confrontatie in de competitie. Streekgenoot Valken’68 komt op bezoek. Ook die ploeg bekerde door, net als EMM’21 dat in 2D op de thee gaat bij RCL.

De drie doelpunten worden getoond op https://uvs-leiden.nl/ met dank aan Hans Dubbeldeman. Eric van der Wijngaard was er bij namens LAV en zijn fotoreportage was al terug te vinden op onze website, maar mocht je die gemist hebben: https://leidenamateurvoetbal.nl/2022/zaterdag/2deklasse/rcl/fotoreportage-uvs-rcl-3/

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read