HomeZaterdagDerde klasseFris TAVV in evenwicht met Alphia

Fris TAVV in evenwicht met Alphia

-

Derde klasse A (zaterdag)- De topper tussen Alphia en TAVV is gisteravond in een doelpuntloos gelijkspel geëindigd. Omdat ook FC Oudewater gelijk speelde, op bezoek bij Blauw Zwart werd het 1-1, veranderde er niets in de top 3.

Dennis Tijssen was tevreden over zijn ploeg. ,,Alphia had in de eerste helft misschien iets meer de overhand, maar zij konden niet tot grote kansen komen. Dat was zeker ook van kracht voor mijn ploeg, omdat we vooral slordig aan de bal waren. Er werden teveel foutieve keuzes gemaakt. Toch kwamen we de eerste helft prima door.”

Ook na de rust kwamen de ploegen niet tot scoren, maar Tijssen was wel zeer te spreken over wat er na rust werd getoond. ,,Aanvankelijk leek het duel nog op de eerste helft, maar gaandeweg veroverden we het middenveld en konden we veel meer de vrije man vinden. We kregen de grootste kans met Randy Verwoerd, die de keeper op zijn pad vond waarna de bal tegen de binnenkant van de paal kwam. Daarna hebben we nog mogelijkheden gehad om te scoren, maar zo’n feest werd het niet. Ik kan evenwel niet anders dan tevreden zijn over wat ik zag. Na zo’n lang seizoen dit nog op kunnen brengen, vind ik knap. We waren frisser dan Alphia en daar moet ik mijn ploeg een groot compliment voor geven.”

TAVV startte dit seizoen met twee nederlagen, maar werd daarna in twintig duels niet meer verslagen. ,,Een indrukwekkende serie. Daar mogen we trots op zijn. Hopelijk staan we er straks in de nacompetitie nog steeds zo goed voor. Ik heb nu in elk geval weer een hard werkende ploeg gezien en dat geeft vertrouwen. We hadden deze pot ook zomaar nog kunnen winnen en op basis van deel twee in de tweede helft was dat misschien ook verdiend te noemen geweest. Tenslotte deel ik graag nog een compliment uit aan de scheidsrechter, die een prima wedstrijd floot.”

Basisopstelling TAVV: Pater, Modderaar, Van de Voorn, Otto, Konings, Boddeke, Pieterse, Straver, Verwoerd, Van der Neut, Van der Hout.