donderdag, februari 29, 2024
HomeZaterdagDerde klasseGrootste nederlaag voor Sporting Leiden (zo)

Grootste nederlaag voor Sporting Leiden (zo)

-

Derde klasse A (zondag)- Het is voor de zondagtak van Sporting Leiden nog even volhouden. Over enkele weken zit het seizoen erop en daar zal geen speler rouwig om zijn. Zoals bekend stopt de club met prestatief voetbal op zondag en dat maakt dat er weinig animo is om er nog vol voor te gaan. Tegen Madestein kreeg de Leidse ploeg een oorwassing in eigen huis: 1-8.

Rob Noort: ,,Wanneer je na vijfentwintig minuten met 0-5 achter staat, weet je genoeg. Het ontbrak aan inzet, de wil om er wat van te maken en de kwaliteit hield te wensen over. Enkel wat jeugdspelers deden hun stinkende best en dat waren de lichtpuntjes. Halverwege was het al 0-6. Na de rust hebben we geprobeerd de schade verder te beperken en dat lukte enigszins, hoewel de uitslag er nog steeds niet om liegt. Hopelijk gaat het zondag wat beter en is het dan leuker voor ons.”

Sporting Leiden leed zo de grootste nederlaag van het seizoen tot nu toe en bleef vanzelfsprekend ruimschoots op de laatste plaats. Of er zondag punten kunnen worden bijgeschreven, valt te bezien. Dan wacht de uitwedstrijd tegen Stompwijk’92, dat de tweede plaats in neemt. Wel kampt de ploeg van Patrick Kamperveen momenteel met een fiks aantal geblesseerde spelers.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read