donderdag, februari 29, 2024
HomeZaterdagDerde klasseSporting Leiden (zo) naar laatste plaats

Sporting Leiden (zo) naar laatste plaats

-

Derde klasse A (zondag)- Sporting Leiden is na achttien speeldagen de nummer laatst geworden. Dat was HWD voorafgaand aan deze speelronde, maar het onderlinge duel ging voor de Leidenaren met 6-2 verloren. De ploeg uit de sleutelstad had eerder ook al drie minpunten ontvangen van de KNVB en daardoor staat de teller nu op drie punten en de Rotterdammers kwamen op vijf punten. Het was dus de eerste zege voor Het Witte Dorp.

Boudewijn Kamphues opende nog wel de score, maar daarna ging het volledig mis voor de ploeg van Koos Habraken. Bij 5-1 deed Ferry van Leeuwen nog iets terug, maar het verschil werd uiteindelijk alsnog op vier doelpunten gebracht. De Leidse trainer: ,,Het is bijna niet te doen met de personele bezetting. Dat heet roeien met de riemen die je hebt, maar het is een uiterst moeizaam verhaal. Gelukkig spelen we nog wel vier thuiswedstrijden en dan zal het makkelijk zijn om en elftal te formeren.”

Zoals bekend zal de zondagtak na dit seizoen stoppen op prestatief niveau en zal de club zich volledig gaan richten op de zaterdag v.w.b. het niet recreatieve voetbal. Sporting Leiden heeft nu nog zes kansen om iets aan de klassering te kunnen doen.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read