dinsdag, januari 31, 2023
HomeZaterdagVierde klasseLoek Venker volgt Hans Boer op als voorzitter van VV Woubrugge

Loek Venker volgt Hans Boer op als voorzitter van VV Woubrugge

-

Dinsdagavond 6 december is Loek Venker tijdens de ledenvergadering gekozen tot voorzitter van v.v. Woubrugge. Hij volgt Hans Boer op, die door de ledenvergadering werd benoemd tot erevoorzitter.

Venker, voor velen nog een onbekende binnen de vereniging, gaf aan dat hij er zin in heeft om samen met het bestuur de uitdagingen, die er binnen de vereniging zijn, aan te gaan. De komende weken zal hij met zoveel mogelijk mensen in gesprek gaan om elkaar te leren kennen. Loek is gepensioneerd en was actief binnen het openbaar vervoer. Ook was hij actief voor Radio en TV West. Daarbij is hij al jaren supporter van Woubrugge. Zijn kleindochter Chelsea speelt in de MO13, heeft kleinzoon Bradley in diverse jeugdelftallen gespeeld maar is inmiddels gestopt. Bovenal is zijn zoon Barry trainer/coach van diverse jeugdteams. Loek veel succes als onze voorzitter.

Met het aantreden van Loek kwam er ook een einde aan 10 jaar voorzitterschap van Hans Boer (op de foto nog met de hamer). Volledig terecht is Hans voor zijn inspanningen voor onze vereniging benoemd tot erevoorzitter. Tijdens de periode waarin Hans de Woubrugse Kar heeft getrokken heeft de vereniging zich ontwikkeld tot een stabiele, financieel gezonde club. De aanwezige leden hadden zeer veel waardering voor Hans en de benoeming tot erevoorzitter werd bekrachtigd met een luid applaus. Hans gefeliciteerd met de benoeming en bedankt voor al je goede werk voor v.v.Woubrugge.

Bron: VV Woubrugge

Must Read