HomeBekerTAVV uitgeschakeld in districtsbeker, NSV'46 haalt weer uit

TAVV uitgeschakeld in districtsbeker, NSV’46 haalt weer uit

-

In Schiedam heeft TAVV zijn tweede bekerwedstrijd met 3-1 verloren. Een week eerder werd op eigen veld nog met 1-1 gelijk gespeeld tegen Graaf Willem II VAC.

,,Bij rust keken we tegen een 1-0 achterstand aan. In mijn ogen was het een beetje een ongunstig scoreverloop. De tegengoal viel nadat we zelf vlak daarvoor op de paal hadden geschoten. Net na rust maakten we een grote persoonlijke fout waardoor het ook nog 2-0 werd. Alle goede bedoelingen kregen toen een mentale tik en door de warmte was het toen ook wel gespeeld. In de laatste tien minuten werd het ook nog 3-0 en 3-1. Fabian Verberg scoorde namens onze kant”, aldus TAVV-trainer Ludo Pistorius (foto). TAVV speelt volgende week zijn laatste bekerwedstrijd tegen Haastrecht, beide ploegen zijn al uitgeschakeld maar willen ze ongetwijfeld goed voorbereidend op de competitiestart van een week later.

Leimuiden- NSV’46 trad in de beker deze week wederom aan tegen een team dat in een klasse lager uitkomt. Waar vorige week Kamerik simpel aan de kant werd gezet trof nu Kickers hetzelfde lot. De ploeg van Dennis Thijssen kwam al na twee minuten op voorsprong via een wondergoal van Jeffrey Pieterse die vanaf een meter op vijftig de keeper verschalkte. Dorus Boddeke verdubbelde na iets meer dan een half uur de score. Na de onderbreking liep NSV’46 via goals van Kamiel Disseldorp, Menno de Jong, Robin van Koert en een eigen doelpunt uit naar 0-6. Het slotakkoord was voor Kevin Fransen die zes minuten voor tijd de 0-7 tegen de touwen kopte.

Bron: mediapartner 0172Sport.nl