HomeBekerVV Zwammerdam laat winst liggen na leuke pot

VV Zwammerdam laat winst liggen na leuke pot

-

Districtsbeker- Er zijn van die wedstrijden die beklijven. Het treffen tussen Concordia en VV Zwammerdam, dat zich opmaakt voor een nieuw avontuur in de derde klasse, was er zo eentje. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong en de ploeg van Erwin van der Zee had het tamelijk lastig tot aan de rust. Na de pauze een ander beeld en Martijn Vink, Lars Kremer en Jordi de Groot draaiden de tussenstand om naar 1-3. Vlak voor tijd werd het alsnog 2-3 en diep in blessuretijd kwam er alsnog balans via een benutte strafschop. De groenwitten hebben nog steeds kans op het bereiken van de volgende ronde. Jaap Peters was van de partij en schoot een aantal fraaie plaatjes.