vrijdag, april 19, 2024
HomeJeugdvoetbalMaandag 10 april: 17e editie Paastoernooi bij Voorschoten'97

Maandag 10 april: 17e editie Paastoernooi bij Voorschoten’97

-

Op maandag 10 april 2023 organiseert Voorschoten ’97 het internationale o12 Paastoernooi voor de 17e keer.

Nieuwsgierig naar de foto’s van 2022?

In 2019 won de jeugd van Sparta. Afgelopen jaar heeft het team van Voorschoten’97 sinds lange tijd weer eens een keer gewonnen. In de jaren ervoor hebben o.a. Feyenoord, AC Milan, AA Gent, VfL Bochum, FC Groningen en SC Heerenveen het toernooi gewonnen. De deelnemende teams spelen op een heel veld in de categorie onder 12 jaar en maken allen deel uit van een betaald voetbalorganisatie, met uitzondering van ons eigen Voorschoten ’97.

U bent van harte uitgenodigd om naar de wedstrijden te komen kijken.
De openingswedstrijd is om 10.30 uur en de finale staat gepland om 17.00 uur op de sportvelden van Voorschoten ’97. De toegang op Tweede Paasdag is zoals altijd de gehele dag gratis.

We heten u graag van harte welkom namens de organisatie
Joachim Kikomeko, Claudia de Dood, Mariette Rottier, Paul van Paassen, Dyana Kettenis en Peter le Clercq én de vele vrijwilligers die meewerken om van dit toernooi een succes te maken.

 

Met dank aan onze partners en sponsoren, zonder hen was dit toernooi niet mogelijk geweest! Zij verzorgen o.a. de lunchpakketten voor de spelers, het lunchbuffet voor de begeleiders, scheidsrechters en vrijwilligers, de sportfoto’s, het programmaboekje, de posters, de prijzen, de pizza’s en de EHBO.

Must Read