woensdag, mei 1, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 11Levendig duel tussen FC Rijnvogels 2 en All Star Team (Sportiff LAV...

Levendig duel tussen FC Rijnvogels 2 en All Star Team (Sportiff LAV Cup)

-

Het treffen tussen FC Rijnvogels en een All Star Team leverde zes doelpunten op verdeeld over de beide ploegen. Dennis Bakker zorgde voor de ruststand, maar binnen vijf minuten na de pauze werd de stand omgebogen door Jeroen Dedel en kopspecialist Frank de Groot. Dirk-Jan Ligtenberg maakte er zelfs 1-3 van, maar in de slotfase prikten Rian de Keijzer en Owen Peak nog raak voor een score in evenwicht. SV Aarlanderveen is de andere vertegenwoordiger in deze poule.

Roy Mulder namens de Katwijkers: ,,In de eerste helft hadden we een veldoverwicht en kwamen we verdiend op voorsprong. Helaas kwamen we matig uit de kleedkamer en ‘opeens’ was het 1-2. De 1-3 was een prachtig afstandsschot en het leek gedaan, maar in hoog tempo maakten we er alsnog twee in een verdomd leuke slotfase. Absoluut een leerzame avond tegen een leuke tegenstander. We hopen nu nog te winnen van Aarlanderveen en door te bekeren.”

Mart ten Have: ,,Ons team is samengesteld uit spelers van FC Lisse en Kagia, maar het is eigenlijk FC Lisse 3. Ik denk dat we daarmee een puike prestatie hebben neergezet. In de eerste twintig minuten stonden we fors onder druk en was het tegenhouden geblazen. Daarna volgden vijftig uitstekende minuten van ons, waarin we de nodige kansen kregen en drie keer scoorden. In de slotfase was het wel op bij ons en was het vooral overleven. Het werd al met al een leuke avond. Een leuk niveau, prima scheidsrechter en prima tegenstander. Hier konden we wel blij van worden zo bij ons debuut in dit toernooi.”