dinsdag, mei 7, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 14Roodenburg te sterk voor Stompwijk'92 in Sportiff LAV Cup

Roodenburg te sterk voor Stompwijk’92 in Sportiff LAV Cup

-

Roodenburg was op eigen veld, in poule 14, de baas tegen Stompwijk’92. De Leidenaren wonnen met 5-1 van hun competitiegenoten. Doelpuntenmakers bij de thuisploeg waren Nick van der Reijden (2), Ashraf Azarafne, Youssef Er-Rabt en Imad Bourouha. De tegentreffer kwam op naam van Lars den Hartog.

Winnende coach Mo Bougrine: ,,Het begin van de wedstrijd was tamelijk slordig van onze kant. Wij mochten de bal en Stompwijk leunde achterover wachtend op onze fouten. We creëerden veel kansen in de eerste helft, maar helaas ging de eerste goal naar Stompwijk door een fout van onze keeper. Hij speelde de spits zo in de voeten en die kon op zijn beurt de bal in de lege goal schieten. Wij bleven drukken en gelukkig draaiden we de score om en gingen we met 2-1 de rust in. Na wat wissels toegepast te hebben, gingen we op dezelfde voet verder alleen maakten we nu de kansen snel achter elkaar af en Stompwijk haakte definitief af.”

Erik van Manen namens de bezoekers: ,,De wedstrijd was net zo onstuimig als het weer. Het Het tempo lag hoog en het ging gelijk op tot pakweg de zeventigste minuut. Daarna scoorde Roodenburg drie keer heel makkelijk. Onze groep is krap. We hopen snel dat er weer wat spelers herstellen want het is allemaal niet breed.”