vrijdag, februari 23, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Sportiff LAV Cup: Foreholte Onder 23 voorbij aan Stompwijk'92

Sportiff LAV Cup: Foreholte Onder 23 voorbij aan Stompwijk’92

-

Foreholte Onder 23 heeft zich bij de laatste zestien gespeeld in de strijd om de Sportiff LAV Cup. De Voorhouters waren in Stompwijk te sterk voor de vierdeklasser: 1-3. De beide trainers met hun idee over de tweestrijd.

Erik van Manen: ,,We maakten uit een vrije trap de 1-0 via Mitchell Jacobs. Al vrij snel werd het echter 1-1. Foreholte liet de bal wat makkelijker rondgaan en wij kwamen er via de counter nog een paar keer leuk uit. Maar Foreholte was wel sterker. Na rust werd het van onze kant rommelig en daar maakten ze goed gebruik van. Direct na de aftrap ging onze centrale in de fout en stond het 1-2. Helaas moeten we weer een blessure incasseren en uiteindelijk maakte Foreholte terecht de 1-3. Een leuke pot voetbal op een hoog tempo met een terechte winnaar.”

Yavuz Guler, trainer van Foreholte 2: ,,In de beginfase kregen de beide ploegen een grote kans. Een goal bleef nog uit, maar die kwam er alsnog vanuit een vrije trap. Daarna pakten we het beter op met veel aanvalsdrift. We kregen ook kansen en na een steekbal van Jimmy Voorn scoorde Koen Dofferhoff de terechte 1-1. Kort na de pauze werd het 1-2 via Melle Rekvelt en hadden we de zaakjes aardig voor elkaar. Enkel waren we slordig in de zestien. Voorn en Boyd Koppe kregen nog grote kansen, maar na een assist van Rekvelt scoorde Gregor Zalewski de 1-3 en was het klaar. We hadden veel balbezit en Stompwijk kon na de pauze weinig meer creëren. Leuk dat we door zijn. Nu Foreholte 1 nog dan zijn we stevig vertegenwoordigd bij de laatste 16.”

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read