HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 5Sportiff LAV Cup: Graaf Willem II VAC schakelt Noordwijk 2 uit

Sportiff LAV Cup: Graaf Willem II VAC schakelt Noordwijk 2 uit

-

Noordwijk 2 is gisteravond uitgeschakeld in het kader van de Sportiff LAV Cup. Op eigen veld werd verloren van Graaf Willem II VAC (2-3) en daardoor is die ploeg, samen met Valken’68, door naar de volgende ronde.

Winnend coach Jan de Jong: ,,Ik heb een hele leuke wedstrijd gezien. In de eerste helft bleef het bij 0-0, maar was er bij beide teams intentie om verzorgd voetbal te spelen. Zij voetbalden wel wat makkelijk, maar na de rust kwam daar verandering in. We werden dreigender, maar kwamen alsnog wel op achterstand door een strafschop. Ik dacht dat dit een breekpunt zou worden voor ons, maar het liep anders. Via Brian de Jong kwamen we op gelijke hoogte. Vanuit de omschakeling werden we toch weer geklopt, maar vervolgens toonden we veerkracht en via twee mooie aanvallen werd het alsnog 2-3 door twee doelpunten van Laurens Bentvelzen. Ontzettend leuk dat we een ronde verder zijn. We hebben nu al twee leuke potten gespeeld en dit is een prima ervaring voor mijn ploeg.”