zaterdag, juli 27, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 14Stompwijk'92 heeft geen kind aan Zwanenburg

Stompwijk’92 heeft geen kind aan Zwanenburg

-

In poule 14 was Roodenburg al door en na gisteravond werd ook duidelijk dat Stompwijk’92 uitkomt bij de laatste 32. Op eigen veld was de ploeg van Erik van Manen heer en meester tegen zaterdag vijfdeklasser Zwanenburg: 5-0.

Van Manen: ,,Wij waren gewoon veel beter en hebben de lijn van MMO thuis doorgetrokken. Ondanks dat we met een mixteam speelden, hebben ze niet veel in te brengen gehad. In de eerste helft stonden we na 25 minuten met 3-0 voor. En na rust kwam mijn ploeg in de eerste fase nog fris uit de kleedkamer. We liepen uit naar 5-0 en konden ontspannen de wedstrijd uitspelen. Leuk dat we door bekeren.”

Dirk Jan van Haaren: ,,We waren niet geheel compleet, maar los daarvan kregen we geen grip op te tegenstander. Ik ben best verrast door Stompwijk. Ze staan laag in de competitie, maar gaan echt nog wel het nodige winnen. Het is een leuke, energieke en sportieve ploeg. We zijn min of meer overklast. Jammer voor ons, maar wel feitelijk bezien.”

Voor Stompwijk’92 scoorden Tjebbe Janson, Lars van Santen, Joeri van der Salm, Bart van Boggelen en Sem Sweere.