maandag, februari 26, 2024
HomeSponsoringBusinessclub en SponsoringBusinessclubnieuws december 2023

Businessclubnieuws december 2023

-

Een van de sponsors van het eerste uur, de Rebel Horeca Groep, pakt uit deze maand. Wij zetten ze even in het zonnetje:

Voor de deur van Einstein een de Nieuwe Rijn kan er weer geschaatst worden. ,,Vanaf zaterdag 09 december 2023 (10:00 uur) t/m 7 januari kan iedereen weer genieten van een prachtige kerstijsbaan in het historisch centrum van Leiden. Voor 9,- euro kan je de ijsbaan op. Een toegangskaart is de gehele dag van aankoop geldig. De prijs is inclusief schaatsen en exclusief verplichte handschoenen. De Drijvende IJsbaan is dagelijks geopend van 10:00 uur in de ochtend tot 21:00 uur in de avond. Binnen bij Einstein zijn de heerlijkste hapjes en drankjes te verkrijgen.

https://www.einstein.nu/

Het nieuwe jaar wordt feestelijk ingeluid bij datzelfde Einstein en bij café De Kroeg: ,,We starten vanaf 23.00 uur met het inluiden van het nieuwe jaar. Terwijl de kurken knallen, dansen we meteen de oliebollen er weer af op de heerlijke beats van de DJ. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de bar voor 5 euro en *zolang de voorraad strekt op de avond zelf aan de deur voor 10 euro.”

En dat is alles zeker? Nou nee: ,,Rebel Horeca luidt 2024 in met een TOP DEAL! Bij Pakhuis, Aperitivo, Buddhas, Einstein, De Bruine Boon en FREDDY*S Gastrobar krijg je in januari op maandag het tweede driegangenmenu gratis! Als dat geen win-win is, weten wij het ook niet meer!”

Bij Freddy’s is er een fonkelnieuwe kaart ingegaan met prachtige à la carte gerechten. Hier geniet je voor 35 euro van een waanzinnig 3-gangen keuzemenu, waarbij je kunt kiezen uit de héle kaart.
We kijken er nu al naar uit om je te verwelkomen bij FREDDY*S!

https://freddysgastrobar.nl/nl-NL

U heeft vermoedelijk al gehoord dat er een paar landelijke bedrijven met sportkleding en -artikelen noodgedwongen gestopt zijn. Gelukkig bieden een paar van onze businessclub partners uitstekende en betaalbare producten aan op het gebied van sport. We noemen ze even:

,,Ben je op zoek naar een sportief en origineel cadeau voor de feestdagen? De sportspecialisten van SPORT 2000 helpen je graag. Bekijk hieronder onze uitgebreide selectie cadeautips met functionele, originele en sportieve artikelen waarmee je altijd scoort. Ook dit jaar wordt er grote drukte verwacht rondom de feestdagen bij de bezorgdiensten. Wanneer je op tijd bestelt, is de kans groot dat jouw cadeau op tijd in huis is. Dus wees voorbereid en bestel op tijd!

https://www.sport2000.nl/nl/

Plutosport geeft tot vijftig procent korting op de winterdeals.

https://www.plutosport.nl/

Kwalitatief hoogwaardige en betaalbare sportkleding voor iedereen, dat is wat ons beweegt. Sportiff staat voor de beste selectie clubkleding. Wij leveren sportkleding voor teamsporten van ontwerp tot productie. Wij zijn voorstander van sport voor jong en oud, op alle niveaus.

https://www.sportiff.eu/

Een rondvaart door Leiden maken is iets voor de zomer? Nou, nee. Rondvaart Leiden gaat gewoon door en waarom ook niet? ,,Je vaart in 1 uur door de prachtige Leidse grachten en langs vele bezienswaardigheden. De schipper is gids aan boord. Tickets online: € 10,- (inclusief Glühwein/Chocomel) (Baby op schoot -gratis)

https://rondvaartleiden.nl/

Een biertje hier, een (glüh)wijntje daar en een Irish coffee toe. Het zal u niet vreemd in de oren klinken. Van zelf rijden kan geen sprake zijn. Gelukkig is er taxi Brouwer: ,,Wilt u een taxi of taxibus reserveren in de regio Noordwijk, Katwijk, Leiden of de Duin- en Bollenstreek? Dan bent u bij taxibedrijf Brouwer aan het juiste adres. Op basis van de datum, het gewenste tijdstip, het vertrekadres, het aantal passagiers en de bestemming regelen wij professioneel taxivervoer. Als een van onze luxe taxi’s voor komt rijden hoeft u alleen maar in te stappen. De ervaren, servicegerichte chauffeur van Taxi Brouwer vervoert u vlot, veilig en vriendelijk. En zorgt uiteraard dat u op tijd op uw bestemming aankomt.”

https://www.taxibrouwer.nl/

Het Stadsbrouwhuis heeft inmiddels een plek veroverd in de harten van veel Leidenaars. Ze laten hen de feestdagen niet in de steek: ,,Ho Ho Ho, alvast ter info. Op zondag 24 december, de dag van kerstavond zijn wij open tot 20:00 uur. Eerste Kerstdag zijn wij gesloten.

Tweede  Kerstdag zijn wij open vanaf 16:00 uur voor Bier en Borrel. Oudejaarsdag valt dit jaar op 31 december. Wij zijn wij wederom open tot 20:00 uur. En Nieuwjaarsdag luiden wij dan traditie getrouw in, dat valt in 2024 ook op 1 januari trouwens, met Dice Live vanaf 16:00!!!!”

https://www.stadsbrouwhuis.nl/

Meer weten van onze businessclubpartners? Zie:

https://leidenamateurvoetbal.nl/businessclubpartner-van-leidenamateurvoetbal/

 

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read