donderdag, juni 13, 2024
HomeSponsoringGlashandel Van Aken (Voorschoten) nieuwe Businessclubpartner van LAV

Glashandel Van Aken (Voorschoten) nieuwe Businessclubpartner van LAV

-

Vandaag zijn Glashandel W.W. van Aken en Leidenamateurvoetbal tot overeenstemming gekomen voor een driejarige verbintenis. Directeur Bob van Aken en Hennie Kanbier (LAV) zijn blij met de samenwerking en laatstgenoemde spreekt van een ‘aanwinst voor de LAV Businessclub’. ,,We zijn blij dat het aantal partners nog steeds groeit. Ook nodig want we maken steeds meer kosten en zijn ook fors groter geworden met hetgeen we de laatste jaren al deden en ondertussen extra doen. Top dat de waardering er is. In algemene zin, maar ook via de uitbreiding van onze businessclub.”
Even voorstellen
Glashandel W.W. van Aken is een begrip in Voorschoten en omgeving. Al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven waar u terecht kunt van het kleinste ruitje tot het grootste project. Na alweer een paar jaar aan de Starrenburglaan 17 zijn wij druk bezig met het inrichten van onze showroom. U kunt hier nu al terecht voor al uw vragen over glaswerken, kunt u glasmonsters bekijken waardoor u altijd de juiste keus kunt maken en vindt u diverse accessoires zoals diverse kitten, glasklemmen en glassnijders. Ook voor alle soorten glaswerk bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom willen wij u een indruk gaan geven wat er allemaal mogelijk is met glas. Brengt u gerust een bezoek aan ons bedrijf.

Glaspartner

Glas als inspiratiebron

Met glas maken we het leven mooier. Met glas richten we ruimtes in, geven vorm aan het licht, beheersen we energieën en beschermen we mens en omgeving. Uw glaspartner heeft tot doel u met gebruikmaking van moderne technologieën en energiebesparende producten, vernieuwende ideeën en oplossingen aan te bieden.

Onze bedrijfsgegevens:

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read