woensdag, september 27, 2023
HomeSponsoringSponsor van de maandLAV-sponsor van de maand april: ING Bank

LAV-sponsor van de maand april: ING Bank

-

LAV-sponsor van de maand april: ING BANK

Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften), moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken om haar artikelen te kunnen plaatsen. Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV-artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is blij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de rubriek ‘LAV-sponsor van de maand ’ een lekje in de spotlights verdienen. Deze keer ging LAV in Leiden op bezoek bij ING en sprak daar met Rogier Hoeijmans (Adviseur Zakelijk) en Jaco Heeringa (Relatiemanager Private Banking).

Jaco en Rogier, kunnen jullie wat vertellen over jullie  voetbalverleden en betrokkenheid met het amateurvoetbal in de Leidse regio?

Jaco (foto 1): ,,Ik ben als 5-jarig jongetje bij Quick Boys begonnen, heb daar de hoogste jeugdelftallen doorlopen en heb één seizoen in Quick Boys 1 gespeeld. In de voorbereiding  op het daaropvolgende seizoen heb ik mijn knieschijf gebroken en dat is eigenlijk nooit meer helemaal goed gekomen. Ik heb daarna nog even voor Rijnsburgse Boys gespeeld, om vervolgens naar KRV (later met MVKV gefuseerd tot FC Rijnvogels, SN) te vertrekken. Uiteindelijk ben ik toch weer naar Quick Boys teruggekeerd en heb daar nog een aantal jaartjes in een vriendenelftal gespeeld. Ik ben nog steeds betrokken bij Quick Boys, de club weet mij altijd wel te vinden als er een project is die opgepakt moet worden. Ik zat in de gala-commissie ter ere van het 100-jarig bestaan in 2022 en we waren initiatiefnemer bij de grote loterij voor Quick Boys. We hebben met die loterij 1 miljoen euro (!) opgehaald, dus je kan gerust stellen dat het een groot succes is geworden. Nee, een bestuursfunctie zou niets voor mij zijn, geef mij maar speciale klussen waar een begin en eind aan zit. Mijn kinderen spelen ook bij Quick Boys, dus op de zaterdag ben ik vaak op Nieuw Zuid te vinden. Ik doe dat met veel plezier hoor, want Quick Boys is echt mijn club. Ik heb een blauw-wit hart’’, aldus Heeringa.

,,Om te beginnen heb ik ook een blauw-wit hart, want ik ben begonnen bij Warmunda, zo opent Rogier (foto 2) met een knipoog. Ik heb daar tot mijn 12e jaar gevoetbald  en daarna zijn we met ons gezin naar Voorhout verhuisd. Vanaf 1994 ben ik lid van Foreholte en heb daar bijna alle jeugdelftallen doorlopen. Ik heb aan het eind van mijn jeugdperiode ook nog voor Rijnsburgse Boys en FC Lisse gespeeld en heb daar op het allerhoogste niveau, dus ook tegen diverse BVO’s, gevoetbald. Daarna ben ik teruggekeerd naar Foreholte. Ik heb bij Foreholte een groot aantal jaren in de selectie gespeeld. Tegenwoordig speel ik bij Foreholte in een zondagteam met oud-eerste elftal spelers en daarnaast ben ik alweer geruime tijd bestuurslid bij Foreholte, eerst als bestuurslid sponsorzaken en sinds vijf jaar als voorzitter van de club’’, aldus Hoeijmans.

Jaco: ,,We zijn ervan overtuigd dat voetbal echt verbindt. Ik merk dat ook in mijn zakelijke contacten. Als ik hoor dat iemand in voetbal is geïnteresseerd en we hebben het erover, dan is het ijs al snel gebroken. Of je nou advocaat, bakker of schilder bent, als het onderwerp op voetbal komt dan valt alles weg. Uiteindelijk spreken we allemaal hetzelfde voetbaltaaltje. ING ziet het voetbal als ook bindmiddel. Het programma ‘Niemand buitenspel’ is daar denk ik een mooi voorbeeld van. In elk voetbalelftal zit gemiddeld één kind uit een gezin met financiële zorgen. Voor hun ouders is het vaak lastig om de contributie of andere kosten van een voetbalclub te betalen. ING wil de drempel om te praten over financiële problemen en schulden verlagen, want vaak zijn er meer mogelijkheden dan ouders of verenigingen weten om toch te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is.”

https://nieuws.ing.nl/nl-NL/216137-ing-campagne-niemand-buitenspel-doorbreekt-taboe-op-verborgen-armoede

Rogier: ,,We geloven als ING ook in het 1-op-1 contact met onze klanten. Korte lijntjes, een hands-on mentaliteit, dat is waar we voor staan. Als onze klanten iets willen weten over duurzaam investeren, vragen hebben over toekomstige regelgevingen, beleggen, noem maar op, dan kunnen ze ons daarover direct benaderen. Onze klanten beschikken over onze telefoonnummers, dus eerst bij een helpdesk aankloppen is bij ons niet nodig. Het individu staat bij ons altijd centraal.”

.Tot slot, waarom heeft  ING voor LeidenAmateurVoetbal als partner gekozen?

,, Net zoals LeidenAmateurVoetbal, die voetbalverenigingen bij elkaar brengt, geloven wij in de kracht van samenwerken en verbinding. Daarnaast is het LAV-credo: ,,Zeg wat je doet en doe wat je zegt”, een lijfspreuk die ook op de ING van toepassing is. Wij zijn blij met de overeenkomst met LAV en kijken erg uit naar de toekomstige samenwerking”,  aldus Rogier en Jaco tot besluit.

Contactgegevens:

Jaco Heeringa

M    +31 (0) 6-306 477 56

E  Jaco.Heeringa@ing.com

Rogier Hoeijmans

M   +31 (0)6 10 90 25 87
E  rogier.hoeijmans@ing.com

Must Read