woensdag, juni 19, 2024
HomeSponsoringSponsornieuwsSponsornieuws: afprijzingen en De Wrangler Larston bij Henny's Rits

Sponsornieuws: afprijzingen en De Wrangler Larston bij Henny’s Rits

-

Op regelmatige basis zetten wij onze sponsoren in het zonnetje of geven we hen een podium. Vandaag is het de beurt aan Henny’s Rits, de hoofdsponsor van onze toto. Zie hieronder het bericht over verlaagde prijzen en een nieuwtje!

,,We waren al begonnen met wat afprijzingen maar nu zijn we nog een stapje verder gegaan! Ben je nog op zoek naar wat nieuwe styles voor extra lage prijzen? Kom dan gauw kijken of we nog wat leuks voor je hebben hangen. Zo kunnen wij weer plek maken voor de nieuwe collectie die al langzaamaan binnendruppelt.”

Kom naar jouw favoriete winkel: https://hennysrits.nl/

,,De ware liefhebber van Wrangler is nauwelijks uit een Wrangler te krijgen. Dat voelt bijna als vreemdgaan zeggen ze ;-). Daarom hebben wij voor deze spijkerbroekenfans een nieuw model toegevoegd aan ons assortiment: de Wrangler Larston.

Van origine is Wrangler het meest authentiek in zijn jeanssoort, zowel qua pasvorm, stofkeuze als wassingen. Het mooie van de Larston is dat deze jeans de meeste originele eigenschappen gewoon behoudt, wat je van Wrangler ook mag verwachten. Alleen heeft dit model een twist gekregen met een moderne inslag. De Larston is iets smaller gesneden op het dijbeen en heeft taps toelopende pijpen.

Ben je benieuwd of dit iets voor je is? Kom dan naar één van onze winkels* en laat je adviseren. Wij kijken heel graag met je mee of deze nieuwe jeans je op het lijf geschreven is!”

*De Wrangler Larston is momenteel verkrijgbaar in Alphen aan den Rijn, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Rijnsburg, Roelofarendsveen en Wassenaar.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read