vrijdag, september 29, 2023
HomeSponsoringSponsornieuwsSport Seminar Sligro groot succes

Sport Seminar Sligro groot succes

-

Gisteren vormde het ADO Den Haag stadion het decor voor een Sport Seminar van de Sligro. Veel sportclubs, buurtverenigingen en bestuurders van andere instanties waren aanwezig om uiteenlopende sessies bij te wonen die nadrukkelijk verband houden met het verenigingsleven.

Om 17 uur ving het event van de Sligro aan en in het uurtje daarvoor opende LAV het seizoen met een bijeenkomst met bij de website aangesloten clubs. Er werd aangegeven hoe de vlag momenteel wappert bij LAV, wat de verenigingen voor LAV en elkaar kunnen betekenen en wat er verwacht wordt om er samen weer een succesvol seizoen van te maken. Daarna opende de groothandel het bal met een drankje en hapje en vervolgens was het de beurt aan diverse sprekers in de fraaie ruimtes van de club uit de KKD.

Tussendoor was er ruimte voor andermaal een drankje en bovenal zorgden de vertegenwoordigers van de Sligro en de medewerkers van ADO voor een prettige ambiance en de nodige lekkernijen. Na de laatste van de drie seminars (3x 3) werd de avond afgesloten met een informele borrel en ging iedereen dankbaar huiswaarts met ook nog een fraai boekwerk die beschikbaar werd gesteld door de Sligro.

Leidenamateurvoetbal.nl is er trots op al jaren businesclubpartner te zijn van de Sligro. Op naar meer informatieve, gezellige netwerkavonden waar clubs en bestuurders hun voordeel mee kunnen doen.

Onze Jan van der Lubbe was erbij met de camera, zie het resultaat in dit verslagje.

Hierbij nog eens het programmaboekje. Wellicht handig als uw club een vervolg wilt geven aan de avond via de sprekers of een (continuering van) samenwerking met Groothandel Sligro:

file:///C:/Users/leide/Downloads/Programmaboekje_SportSeminar_Sligro_DEF%20(2).pdf

 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read