zaterdag, december 9, 2023
HomeVijfde klasseFootball FactoryDerby tussen Hazerswoudse Boys en Bernardus pas op speeldag 11 (5A)

Derby tussen Hazerswoudse Boys en Bernardus pas op speeldag 11 (5A)

-

In de vijfde klasse A komen maar twaalf ploegen uit met daarbij zes clubs uit de regio. De kraker tussen Hazerswoudse Boys en Bernardus in de heenronde zal pas plaatsvinden op speeldag elf. Bij de opening van het seizoen treft Bernardus Delft, speelt SJC thuis tegen DVC, is LSVV’70 de ontvanger van SVV en speelt ook Football Factory thuis en wel tegen Kickers’69. Hazerswoudse Boys speelt als degradant eerst uit bij SVO Buytenpark.

Een week later rolde SVV tegen Bernardus eruit en speelt Kickers’69 voor het eerst op eigen grond tegen GLZ/ Delfshaven. Overschie krijgt Leids bezoek met LSVV’70 en Football Factory neemt het in een uitbeurt op tegen DVC. De Boys treffen in eigen haven het Noordwijkse SJC.

In de heenronde zijn dit de speeldagen van ‘LAV clubs’ tegen elkaar: Bernardus- LSVV’70 en Football Factory- Hazerswoudse Boys (3), Kickers’69- Hazerswoudse Boys (5), LSVV’70- Football Factory (6), Football Factory- Bernardus (7), LSVV’70- Kickers’69 (8), Kickers’69- Bernardus (9), LSVV’70- Hazerswoudse Boys (10) en dus Hazerswoudse Boys- Bernardus (11).

Zie voor het complete overzicht, met dank aan de KNVB en de collega’s van voetbalrotterdam.nl: https://voetbalrotterdam.nl/speelschema/za5a.pdf

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read