vrijdag, april 19, 2024
HomeVijfde klasseSV BernardusPechvogel Nordin Oudshoorn (Bernardus) blij van steunbetuigingen en berichtjes

Pechvogel Nordin Oudshoorn (Bernardus) blij van steunbetuigingen en berichtjes

-

Zoals zo vaak, als we op de hoogte zijn of worden gebracht, neemt onze redactie contact op met een speler die zwaar geblesseerd is geraakt. Dit uit meelevende overwegingen en om de pechvogel in kwestie een hart onder de riem te steken. Onze redactie hoopt uiteraard altijd op een topfitte selectie, maar in deze en andere sporten is dat nu eenmaal onmogelijk. Afgelopen zaterdag was een zwarte dag voor Nordin Oudshoorn van Bernardus. Hij raakte in de derby van Hazerswoude zwaar geblesseerd tegen de Boys en zal er geruime tijd niet bij zijn om weer te ballen. Deze speler heeft al het nodige achter de kiezen en is misschien nu al wel de pechvogel van het seizoen. Onze redactie nam even contact op met de onfortuinlijke speler en hoopte iets van positivisme te horen van de sterkhouder van Bernardus.

,,Het gaat weer een stuk beter. De pijn valt mee en het is vooral een kwestie van het been omhoog houden nu. Ik heb zeker erg veel steunbetuigingen en berichtjes binnen gehad, ook van Hazerswoudse Boys en Justin, dus dat doet me erg goed! De planning is nu de 27e december opereren en dan zetten ze een plaat en schroeven erin om het herstel van mijn kuitbeen te ondersteunen. En na de operatie zes weken gips en daarna loopgips. Echt op de been komen, duurt dus nog wel even helaas. Hopelijk kunnen we zaterdag de wedstrijd omkeren en de belangrijke drie punten binnenhalen. Ik ben er zelf bij vanaf de zijlijn uiteraard om ons aan te moedigen.”

Ondanks de narigheid dus een tamelijk opgewekte en positieve speler. Onze voltallige redactie wenst Nordin in elk geval alle sterkte toe en laten we hopen dat we dit soort gruwelijke blessures niet of amper meer zullen gaan meemaken.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read