donderdag, februari 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leiden'LAV clubs': nog even dit vlak voor competitiestart

‘LAV clubs’: nog even dit vlak voor competitiestart

-

Eind juli heeft onze redactie een mail gestuurd aan de hoofdbesturen. Daar stonden diverse wetenswaardigheden en verzoeken in. Hierbij nog even een reminder, want lang niet elke club reageerde tot nu toe.

  • Elke club heeft een LAV vlag ontvangen. Vriendelijke doch dringende verzoek deze goed zichtbaar op complex op te hangen op wedstrijddagen als blijk van onze samenwerking. Is er een nieuwe vlag nodig/ gewenst graag voor 1 oktober laten weten via onze redactie (redactie@leidenamateurvoetbal.nl) of de zo zoetjes aan bekende contactpersonen. Er zal pal daarna een eenmalige bestelling uit gaan dus zorg dat je daar bij zit!
  • Indien nog niet het geval hierbij nog eens het verzoek om ons logo of een andere uiting van onze samenwerking op de website van de club te plaatsen en indien mogelijk ook op jullie eigen socials.

En onze werkwijze dit seizoen ten aanzien van verslaggeving:

  • LAV plaatst dit seizoen weer verslagen vanaf zondagmorgen vroeg en de verslagen worden gespreid gepubliceerd over de dag met uitloop naar uiterlijk maandagochtend. Onze redactie zal hierin zoveel mogelijk rouleren met de clubs, maar is ook afhankelijk van beschikbaarheid van de beelden, contactmomenten met trainer of speler en meer. Spoedige medewerking van trainers en spelers is hoe dan ook gewenst (eerder stuurde onze redactie al de nodige informatie en verzoeken naar de trainer dus die zijn allemaal op de hoogte!).

Zo, en nu op naar een topseizoen!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read