maandag, mei 20, 2024
HomeRedactioneelLopend vuurtjeLopend Vuurtje deel 33 (17-24 maart)

Lopend Vuurtje deel 33 (17-24 maart)

-

Websites van ‘onze’ clubs worden uitgeplozen, Twitter op de voet gevolgd en Facebook dagelijks geraadpleegd. Dit alles om u, de lezer, op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes betreffende het regionale voetbal, de tak van sport die ons allen zo nauw aan het hart ligt. Hoe scherp de redactie alles in de gaten houdt, het blijft mensenwerk. Wij kunnen best wel eens iets missen. Ook kan het gebeuren dat een club nieuws heeft dat de social media nog niet bereikt heeft. Aarzel niet en bericht ons via redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Daar gaan we met Lopend Vuurtje, deel 33. De twaalfde van 2023.

  • De sponsorcommissie van UVS is verheugd u te kunnen meedelen dat Van der Nat glas- en schilderwerken zich als nieuwe sponsor aan UVS heeft verbonden. Henk en Natasja van der Nat waren in het verleden al eerder bij UVS betrokken en als sponsor verbonden aan de bewoners van De Kikkerpolder. Van der Nat glas- en schilderwerken is blij met de aanstelling van het nieuwe (interim) bestuur en wil weer graag haar steentje bijdragen.
  • Sponsors zijn onmisbare partners van A.S.C. om ons allen het hele jaar samen te kunnen laten sporten en veel plezier te beleven in een prachtige en veilige omgeving. Om onze sponsors de aandacht te geven die ze verdienen en om meer sponsors aan te trekken, is het bestuur zeer verheugd aan te kondigen dat per direct een nieuwe sponsorcommissie aan de slag is: Ruud van den Handel (commercie), Martijn van Zon (administratie en organisatie) en Wouter Speelman (communicatie) pakken deze mooie uitdaging op om A.S.C. verder te helpen. Coen Verdegaal is vertegenwoordiger van het bestuur.
  • Op de valreep: Op vrijdagavond 24 maart vervolgt de supportersvereninging van RCL de activiteiten met een heuse Bingo avond. Er wordt om 20:00 uur gestart. In de pauzes zal clubman Danny Plezier de menigte van het broodnodige entertainment voorzien. Voor het luttele bedrag van 17,50 euro speel je gegarandeerd de hele avond mee voor mooie prijzen. Een mooi moment misschien ook om lid te worden van de supportersvereniging, dat levert je direct een korting op van 2,50 euro.
  • David Vermeer kondigde het zaterdag na de wedstrijd tegen ASC al aan: bij zijn club EMM’21 wordt nog wel eens gefeest na een wedstrijd: ,,Aanstaande zaterdag 25 maart is het weer feest in de kantine van onze voetbalclub! De hele dag zijn er mooie wedstrijden te zien! De mannen van de Heren 1 nemen het ’s middags op tegen FC Oudewater 1. De aftrap is om 15:00 uur. En voor de dames van vrouwen 1 staat de wedstrijd tegen Zevenhoven op het programma. Voor hen is de aftrap om 15:30 uur Daarna is het tijd om de kantine met z’n allen op z’n kop te zetten. We nodigen iedereen van harte uit om na de wedstrijden met ons een feestje te vieren. En daar hoort natuurlijk ook een zanger bij…  Kom gezellig langs om aan te moedigen, bij te praten, wat te drinken, dansen en feest te vieren.”
  • Ook bij RCL wordt nog wel eens een feestje gebouwd. Kom langs op zaterdag 1 april en doe mee. DJ’s The Party Brothers zorgen voor de muziek.
  • Dat Warmond niet een ingeslapen dorp is bewijst Warmunda: ,,Zaterdag is het dan zover. De derby tussen SV Warmunda RKVV Teylingen. Samen met Rowan Robers en zanger Dave gaan we er na de wedstrijd een mooi feest van maken. Hierbij willen we jullie er nog een keer op attenderen dat er wordt gewerkt met muntverkoop (pin only). Daarnaast graag de fietsen op het oude (!) handbalveld stallen.”
  • Deze week heeft Pippijn Wijnhoven ons als bestuur laten weten dat hij zijn functie als penningmeester en bestuurder van A.S.C. neerlegt. Als bestuur begrijpen en respecteren wij zijn besluit. Wij willen Pippijn hartelijk danken voor zijn inbreng en werk. Het bestuur is daarom op zoek naar een nieuwe penningmeester voor A.S.C. en beraadt zich op hoe het vertrek kan worden opgevangen. Mede met het oog op de afronding van het financiële boekjaar en de afronding van de plannen voor volgend jaar, is ook een tijdelijke optie mogelijk.
  • Alle oud-speelsters en begeleiders van Bernardus worden op 11 juni uitgenodigd voor een reünie. Het programma staat nu al op de website, maar zal ongetwijfeld nog wel eens onder de aandacht gebracht worden.
  • Het duel tussen RCL en Kagia in de kwartfinale van de Sportiff LAV Cup is verplaatst. Dinsdag 28 maart kan uit de agenda en de nieuwe speeldatum wordt nu dinsdag 4 april. Aftrap 20 uur in de Leiderdorpse Bloemerd. Op deze avond wordt ook EMM’21 versus FC Lisse O23 gespeeld in het kader van dit toernooi.

 

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read