vrijdag, mei 24, 2024
HomeInterviews algemeenPodcast LAV (21): Trudy in gesprek met Joyce Thissen

Podcast LAV (21): Trudy in gesprek met Joyce Thissen

-

Het is weer de hoogste tijd voor Trudy Kwik met ‘Trudy’s Vrouwenhoek’. Met deze nieuwe stap beoogt LAV meer aandacht te besteden aan het vrouwenvoetbal waarnaar steeds meer vraag is. Trudy is een duizendpoot en nauwelijks te stoppen. De samenwerking is dan ook vrijwel meer dan logisch.

Trudy gaat in gesprek met voetbalsters, trainsters, vrouwelijke bestuursleden, de vrouw achter en ga zo maar door. Vandaag de vijfde bijdrage van Trudy waarbij onze redactie wel doortelt waar we gebleven waren namelijk. Nu dus nummer 21 met dank aan Trudy! Beluister het een-tweetje met niemand minder dan Joyce Thissen. De podcast is onlangs opgenomen. Waarom Joyce Thissen? Om zoveel redenen, maar vooral omdat zij terecht werd voorgedragen.

Joyce is begin 40 en heeft een brede interesse in sport. Hoe kan het ook anders wanneer je onder meer betrokken bent bij Sport 2000? Ze is tevens gymjuf en heeft ‘iets’ met basketbal. Veel Leiderdorpers kennen haar en lopen met haar weg. De vrijwel altijd aanwezige lach en positieve denkwijze passen bij haar. En….afijn gewoon lekker op het gemakje luisteren!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read